KULTÚR RÖVIDHÍR

Az árvízkárosultakért zenéltek a Comet jelöltek

2010. május 28., péntek 08:12

Aki az „ÁRVÍZ" szót elküldi SMS-ben, az 200 forinttal támogatja a legjobban rászorulókat.

cikk-tious-rovid
Fekete Dávid, Kovács Ákos, Király Viktor, L.L. Junior és SP közösen utcazenélt a budapesti Vörösmarty téren, hogy felhívják a figyelmet az árvízkárosultak megsegítésére. A zenészek közösen buzdították az embereket a 1794-es segélyvonal hívására, amellyel támogathatják az árvízkárosultakat. Aki az „ÁRVÍZ" szót elküldi SMS-ben, az 200 forinttal támogatja a most legjobban rászorulókat.

Az árvízi helyzet mostanra nagyjából stabilizálódott, a Borsod megyei települések állapota azonban továbbra is kritikus. A megyében több mint harminc település, kétezer épület és kis híján három és félezer ember veszélyeztetett. Országos szinten több mint ötszáz ember kényszerült elhagyni otthonát.

 

zeneles

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta