KULTÚR RÖVIDHÍR

Swinton unja a munkáját

2011. október 14., péntek 11:42

Szeretné abbahagyni a színészkedést az Oscar-díjas Tilda Swinton.

Élete egyik nagy tévedésének tartja a színészi karriert Tilda Swinton, aki egy ideje már szeretné befejezni a dolgot, de igazán komoly elhatározásra csak most jutott - írja az Express. Az Oscar díjas színésznő (2007-ben, a Michael Claytonban nyújtott alakításáéért kapta), azt állítja, sosem szerette ezt a munkát, és egy pillanatát sem élvezte.

"Nem nagyon találok semmi izgalmasat a színészkedésben, és már abban sem hiszek, hogy ez megváltozik, jön valami nagy megvilágosodás, vagy ilyesmi. Minden filmnél megfogadom, hogy ez lesz az utolsó, de aztán valahogy mindig újabb forgatókönyvek kerülnek a kezembe. És ez lassan húsz éve így megy, remélem, hamarosan véget tudok vetni neki." Swinton állítólag írással szeretne foglalkozni, de azért az IMDB szerint van még pár előjegyzése, mielőtt tényleg visszavonulhatna.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta