KULTÚR RÖVIDHÍR

Facebookon is nézhető Michael Jackson emlékkoncertje

2011. október 3., hétfő 13:44

Az október 8-i adás lesz a közösségi oldal történetének első élő közvetítése, szerintük ez jelenleg a szórakoztatóipar legfontosabb újítása.

Október 8-án tartják a Michael Forever nevet kapott koncertet, adta hírül a Hypebeast. Nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a két éve elhunyt Michael Jacksonra emlékezik meg egy raklapnyi híresség közreműködésével, többek közt Christina Aguilera és a Black Eyed Peas is lerója tiszteletét a pop egykori királya előtt. Ennek megfelelőnek a Walesben tartandó koncertből minden létező pénzt megpróbálnak kisajtolni, ezért az egész világon meg lehet tekinteni a rendezvényt a Facebookon keresztül.

Ez lesz a Facebook történetének első fizetős élő közvetítése, a "belépőjegyeket" is itt lehet vásárolni: a koncert előtti napokon 40 Facebook kreditért (3.99 dollár), a koncert napján pedig 50-ért (4.99 dollár). "A legfontosabb fejlődés a szórakoztatóiparban jelenleg az, hogy a világ bármely pontján megtekinthetjük kedvencünk koncertjeit élőben. Szerencsések vagyunk, hogy a technológia lehetővé teszi ezt a tiszteletadást a Pop Királya felé." - mondta a közvetítést lebonyolító Ridgeline Entartainment producere. Aki meg akarja nézni a sztárparádét, az a koncert hivatalos Facebook oldalán teheti meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta