KULTÚR RÖVIDHÍR

Courtney Love mindent kitálal

2011. október 1., szombat 19:48

Mindent elmond önéletrajzi könyvében Cobain özvegye, aki egyébként a legsikeresebb fekete írót szerződtette a mű megírására.

Anthony Bozza, Hollywood egyik legkeresettebb fekete szerzője írja majd Courtney Love önéletrajzi könyvét, amiben az énekesnő kendőzetlen őszinteséget és pikáns részleteket ígér - írja a Hollywood Reporter. Nyilván nem lesz nehéz ezt teljesíteni, tekintve, hogy az egész élete pikáns részletekből áll. Bozza eddig többek között Slashnek és Tommy Leenek írt önéletrajzi munkát, mindkettő komoly sikernek számított. Love 19 éve szeretne kiadni egy memoárt, többször el is kezdett dolgozni valakivel rajta, ám az együttműködés mindig meghiúsult, aminek az lett a vége, hogy az önéletrajzból sima életrajzok lettek, és akként is kerültek a boltok polcaira. A könyv kiadója szerint az énekesnő-kurtcobainexfeleség az életének arra az oldalára helyezi majd a hangsúlyt, ami független volt Cobaintől, és amit kevesen ismernek.

Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images
Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta