Egyedülálló virtuális bemutató a Király utcában

A Király utcában szeptember 10-11-én megrendezett Királyi Vásár egyik különlegessége egy virtuális bemutató lesz, ahol egy ház virtuális homlokzatait lehet majd megcsodálni.

A Unique Method csapata a hazánkban eddig ismeretlennek számító ún. Augmented Reality technológia segítségével virtuálisan felújítja a Király utca 40-es szám alatti ház teljes homlokzatát – számol be a Turizmus Online. A program letölthető az internetről, használathoz pedig egy Androidos telefonra van szükség, mellyel a helyszínen, a kamerát a homlokzatra irányítva vehető szemügyre meg a virtuálisan felújított ház.

A projekt keretében két, egy klasszikusabb és egy modernebb tervet is bemutatnak. A képernyő bal felső sarkában elhelyezett gombokkal egyszerűen lehet váltogatni a tervek között, a program pedig automatikusan a helyére illeszti mindkét virtuális homlokzatot.

A projekt elsősorban azért jött létre, hogy az emberek véleményét meghallgassák. Ennek megfelelően a szervezők mind az érintettekre, mind a városfejlesztésre, valamint a technikai újdonságok iránt érdeklődőkre is számítanak.

Oszd meg másokkal is!
Mustra