Sarah Jessica Parker kincsvadászatot vezet

Az Oscar- és Tony-díjas zeneszerző-szövegíró Stephen Sondheim egy kis éjszakai kalandozásra invitálja a rajongókat október 3-án, a bevételt a Friends in Deed jótékonysági szervezet kapja.

Stephen Sondheim Pulitzer- és Tony-díjas zeneszerző, szövegíró – akinek többek közt a Sweeney Todd zenéjét és a West Side Story szövegét köszönhetjük – október 3-án egy különleges éjszakai kincsvadászattal lepi meg a közönséget. A puzzle-mániás Sondheim egyébként gyakran szervez a baráti társaságával ehhez hasonló játékokat, és ezúttal is egy olyan izgalmas és titokzatos versenyt ígér, amely során a New York-i Természettudományi Múzeum termeiben kalandozhat a vendégsereg.

Az esemény házigazdái Matthew Broderick és Sarah Jessica Parker lesznek, az apropó pedig annak a Friends in Deed elnevezésű jótékonysági szervezetnek a 20. évfordulója, amely az életveszélyes betegségekben szenvedőkön segít. Az egyszeri és megismételhetetlen estére váltott, 1500 dolláros jegy a vadászat mellett koktélokat és egy vacsorát is magában foglal.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek