KULTÚR RÖVIDHÍR

Újrafotóznák a borítót a meztelen sráccal

2011. július 29., péntek 18:58

Az albumborító már megjelenésekor az ikonikus fotók sorába emelkedett, nem csoda, hogy az alkotó lehúzna róla még egy bőrt.

Csecsemő meztelenül a víz alatt, amint egy horogra tűzött bankjegy felé úszik - nyilván mindenkinek beugrik a Nirvana Nevermind című albuma, aminek elején ez a kép van. A fotót a vízalatti fotózást igencsak kedvelő Kirk Weddle jegyzi, aki a kép huszadik születésnapját azzal ünnepelné meg, hogy ismét elkészítené azt, az eredeti szereplővel.

A képen szereplő Spencer Elden az idén húsz éves, és hogy kötélnek áll-e, az még kérdéses: nemcsak azért, mert valószínűleg elege van már abból, hogy eddigi élete során ő volt az a srác, aki meztelenül szerepelt a Nirvana albumborítóját, hanem azért is, mert tizenhét évesen már egyszer megcsinálta a kép remixét, igaz, hogy akkor rövidnadrágot viselt. Weddle persze mindent pontosan ugyanúgy szeretne, mint az eredeti képen volt: "most, hogy Spencer elég idős, szeretném, ha megint megcsinálnánk a képet a huszadik születésnapra, és meztelen lenne" - mondta.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta