KULTÚR RÖVIDHÍR

Szent ég: Jézus arca legutóbb egy blokkon jelent meg

2011. július 22., péntek 16:01

Egy fiatal amerikai keresztény párnak egy Wal-Mart számlán jelent meg az Úr képmása.

Nem hiába tartja magát a mondás, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek, egy Dél-Karolina állambeli fiatal keresztény párnak ugyanis egy bevásárlást követően jelent meg Jézus arca - adta hírül a WYFF4.com. Ráadásul a barna foltok a vásárlás napján még nem voltak rajta, csak amikor pár nappal később, egy istentiszteletről hazaérkezve felvették a földre esett Wal-Mart számlát. Jacob Simmons és menyasszonya meg van győződve róla, hogy Isten így üzent nekik, pár órával korábban a tiszteletes ugyanis azt a kérdést tette fel a templomban: "Ha félitek Istent, vajon felismernétek-e, ha látnátok?"

Felhívták az áruházat, hogy mitől színeződhet el a papír, ahol azt mondták, csak hő hatására történhet ilyesmi. A férfi és menyasszonya viszont állítja, semmit sem követtek el azért, hogy megváltozzon a számla színe. A blokkon valóban kirajzolódik egy férfi arca, de hogy ez Jézus-e, mindenki döntse el maga.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta