KULTÚR RÖVIDHÍR

Ashton Kutcher Twitteren párbajozik a prostitúcióról

2011. július 9., szombat 13:18

Az "Igazi férfi nem vásárol nőt" kampány miatt mérgesedett el a helyzet Kutcher és a Village Voice hetilap között.

Elszakadt a cérna Ashton Kutchernél, amikor a Village Voice nevű hetilap darabokra szedte egy kampánybeli megszólalását - írja a ABC News. A színész a Demi Moore-ral közösen indított, prostitúció ellenes kampány kapcsán tett nyilatkozatát cincálta szét az újság, rámutatva, hogy az milyen számbeli tévedéseket tartalmaz. Kutcher erre a twitterjén óriási hőzöngésbe kezdett, a szemére hányva a Village Voice-nak az újságban található szexuális szolgáltatások hirdetését. "Hé Village Voice, ha már a számokról beszélgetünk, mennyit kerestek a hátsó oldalaitokon hirdető "escortok"?" "Hé Village Voice, ha már a számokról beszélgetünk: ezek közül a lányok közül mennyi igazolta a nagykorúságát?" - és hasonlók. Amire persze a válasz is megérkezett az újságtól: "Tyű, AplusK éppen leolvasztja a twitterjét. Mégis, a cikkünk melyik része pontatlan?" És: "OK, AplusK, mondd, milyen adatokat gyűjtöttél a témában, majd lecsekkoljuk".

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta