KULTÚR RÖVIDHÍR

Harry Potter a Félvér herceg forgatása alatt piás lett

2011. július 8., péntek 11:31

Daniel Radcliffe még 2009-ben, a Harry Potter és a félvér herceg forgatása alatt kezdett rendszeresen inni, hogy igazán sztárosan éljen.

Egy ideje már nem nyúl alkoholhoz, de a Harry Potter szerep közben felnövő Daniel Radcliffe-nek már megvolt a maga kis alkoholproblémája. A színész a Félvér herceg forgatása alatt kezdett el túlságosan is megbarátkozni a piával, és a szoros viszonyt egészen az utolsó Potter-film forgatásának befejeztéig ápolta. Bevallása szerint elsősorban a póz miatt kapott rá az ivásra. "Volt olyan időszak, amikor túlságosan beleszerettem a gondolatba, hogy egy híres ember életstílusában élhetek, ami aztán egyáltalán nem illett hozzám" - idézi a Guardian. Radcliffe több mint tíz év potterkedés után most első sorban arra fókuszál, hogy kitalálja és elfogadtassa magát színészként - ezért jelenleg a Broadwayen lép fel a How to Succeed in Business Without Really Trying című darabban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta