KULTÚR RÖVIDHÍR

Johnny Depp kidobja a kalapjait

2011. május 27., péntek 12:30

Johnny Depp közismerten nagy kalapbarát, régi hobbija a különleges darabok gyűjtése, ám a barátnője most megálljt parancsolt a hóbortnak.

Kezelhetetlenné vált Johnny Depp kalapok iránti rajongása, úgyhogy élettársa, Vanessa Paradis ultimátumot adott neki: vagy elviszi a kalapokat otthonról vagy kidobja. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a színész egy csövestől vásárolt különleges darabbal tért haza. Egy a családhoz közel álló forrás szerint "Johnnynak több száz kalapja van, a párizsi rezidenciájukban két szobát töltenek meg. Vanessának most úgy látszik szüksége van némi helyre a saját cuccai számára, mert a múltkor kerek perec megmondta Deppnek, hogy vagy megszabadul a kalapoktól, vagy ő fogja kidobni az összeset."  Deppet egyébként a kalapokat és egyéb fejfedőket népszerűsítő Fejfedő Társaság az idén az év kalapos emberévé választotta, olyan, szintén nagy kalapbarátok elé helyezve őt, mint Hugh Jackman és Justin Timberlake - írja az Azcentral.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta