KULTÚR RÖVIDHÍR

Johnny Depp nem látja a 3D-t

2011. május 9., hétfő 19:29

Itthon május 19-én kerül a mozikba a Karib-tenger kalózainak negyedik része, amit a főszereplő, a nézők nagy részével szemben, képtelen lesz 3D-ben megnézni.

Johnny Depp csak a hagyományos, kétdimenziós módon tudja megnézni első 3D-ben készült filmjét, a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizekent, a színész ugyanis az emberek azon kis részéhez tartozik, akik nem látják a filmekben a három dimenziós effekteket. "Képtelen vagyok arra, hogy 3D-ben lássak.

A szemeim alkalmatlanok rá. Világéletemben ilyen voltam" - mondta Depp az Access Hollywoodban. A film, amely a stúdió illetékesei szerint egy új trilógia kezdete lesz, először Cannes-ban, május 11-én kerül a közönség elé, és még aznap megtartják a moszkvai premiert is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta