KULTÚR RÖVIDHÍR

Kockás plédek kavalkádja várható a Szecessziós Pikniken

2011. május 6., péntek 10:53

A szépség és élvezet világába invitál mindenkit a Szecessziós Piknik szombaton.

Jó helyen, jó időben - ezt érezhetik majd szombat délután a Múzeumkertbe látogatók. A 14-től -21 óráig tart az a családbarát rendezvény, amely méltó záróakkordja a Nemzeti Múzeum Szecesszió kiállításának, hiszen mind a látvány, mind a programok a neves stílus kifinomult szépségét idézik majd.

A kicsiknek kifestő és gyöngyfűző műhelyekkel, nagyobbaknak páratlan finomságokkal, Tiffany bemutatóval és nyugalmas olvasóligettel kedveskednek. Akrobaták, kosztümök, szabadtéri játékok és meglepetés produkciók színesítik az eseményt, ahol szívesen látják a kockás plédeket, és a saját piknik kosarakat is. A rendezvény ingyenesen látogatható.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta