KULTÚR RÖVIDHÍR

Ingyen letölthető a Maroon 5 új dala

2011. április 4., hétfő 12:47

A múlt héten 139 ország rajongói nézhették élőben, ahogy 24 óra alatt új dalt írnak a Maroon 5 tagjai. Mától az Is Anybody Out There ingyen letölthető.

Coca-Cola oldaláról bárki letöltheti az új Maroon 5 dalt.

A Coca-Cola akciójának célja, hogy a Replenish Africa Initiative (RAIN) munkáját támogassa. A szervezet azon dolgozik, hogy biztonságosan iható, tiszta vízhez juttassa egyes közösségek tagjait Afrikában. A zenekar március 22-én, délután ötkor vonult be a londoni Metropolis stúdióba, hogy a rajongók Twitteren küldött ötletei alapján megírják a dalt.

Több mint 350 000 felhasználó lépett be az élő stream oldalra,  hogy részt vehessen a kreatív produkcióban. A 24 órás projekt végén Adam Levine, a Maroon 5 frontembere így nyilatkozott: “Fantasztikus és teljesen egyedülálló tapasztalat volt. 24 órányi kreatív munka: ezúton is köszönjük a rajongóknak ötleteiket és támogatásukat."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta