KULTÚR RÖVIDHÍR

Alec Baldwin milliókkal támogatja a kultúrát

2011. március 31., csütörtök 14:22

Az amerikai színész az utóbbi pár hétben 1,5 millió dollárt folyósított kulturális célokra: többek közt a New York-i Filharmonikusokat és egy színtársulatot támogatott.

Alec Baldwin színész a hírek szerint eddig is nagyon gáláns volt, ha adakozásra került a sor, az utóbbi hetekben viszont határozottan nyitott a kultúra felé: rögtön 1 millió dollárral járult hozzá a New York-i Filharmonikusok és félmillióval a Roundabout Theatre Company elnevezésű társulat munkájához – adta hírül az Ecorazzi.

A színész egyébként előszeretettel fordítja jótékony célokra a reklámszerepléseiből befolyt összegeket, ami szerinte mindkét fél számára kész nyereség. „Amikor 2009-ben leforgattuk a Hulu-reklámot, az érte kapott teljes összeget az egyetememnek, a New York University-nek adtam” – nyilatkozta a Wall Street Journalnak. Elmondta: bár jómódú, a bankszámlája paraméterei korántsem közelítik meg például Warren Buffet-ét vagy Bill Gates-ét. Nagy álma viszont, hogy azért rendelkezhessen ekkora összegekkel, hogy segíthessen vele. Szerinte az adakozásra most sokkal nagyobb szükség van, mint korábban bármikor, ezért minden lehetőséget megragad, hogy jótékonykodhasson.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta