Ef Zámbóval együtt készíthetünk el egy remekművet

A napokban indult útjára a kezdeményezés, ahol húsz szerencsés jelentkező együtt készítheti el a világ első közösségi művészeti alkotását ef Zámbó Istvánnal, a hazai underground élet egyik arcával.

A magyar és nemzetközi jelentkezők egyedülálló módon az interneten keresztül szólhatnak bele egy művész, ef Zámbó alkotásába. Az érdeklődök regisztrálás után egy online felületen élhetik ki művészi hajlamaikat. Minden képet közösen kell létrehozni, így egy-egy alkotás húsz ember kézjegyéből áll össze.

Az így készült képek felkerülnek a kezdeményezés Facebook oldalára, ahol a műveket like-olni lehet majd. A legnépszerűbb képek közül a művész maga választja ki a legjobbat, ami aztán vászonra is kerül. Sorsolás útján 100.000 forintot nyerhet az, aki részt vett a nyertes pályamű megalkotásában.

A folyamat záróakkordjaként a Roham Galériában árverezik el a közösségi alkotást, majd az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítják. Az aukció után az ef Zámbó Happy Dead Band kommandózenekar szórakoztatja a nagyérdeműt.

További információ:

http://efzambo.visualminds.hu/

http://www.facebook.com/#!/efzamboplusyou

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek