KULTÚR RÖVIDHÍR

Ef Zámbóval együtt készíthetünk el egy remekművet

2011. március 28., hétfő 15:38

A napokban indult útjára a kezdeményezés, ahol húsz szerencsés jelentkező együtt készítheti el a világ első közösségi művészeti alkotását ef Zámbó Istvánnal, a hazai underground élet egyik arcával.

A magyar és nemzetközi jelentkezők egyedülálló módon az interneten keresztül szólhatnak bele egy művész, ef Zámbó alkotásába. Az érdeklődök regisztrálás után egy online felületen élhetik ki művészi hajlamaikat. Minden képet közösen kell létrehozni, így egy-egy alkotás húsz ember kézjegyéből áll össze.

Az így készült képek felkerülnek a kezdeményezés Facebook oldalára, ahol a műveket like-olni lehet majd. A legnépszerűbb képek közül a művész maga választja ki a legjobbat, ami aztán vászonra is kerül. Sorsolás útján 100.000 forintot nyerhet az, aki részt vett a nyertes pályamű megalkotásában.

A folyamat záróakkordjaként a Roham Galériában árverezik el a közösségi alkotást, majd az ebből befolyt összeget jótékony célra fordítják. Az aukció után az ef Zámbó Happy Dead Band kommandózenekar szórakoztatja a nagyérdeműt.

További információ:

http://efzambo.visualminds.hu/

http://www.facebook.com/#!/efzamboplusyou

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta