Szavazz a legmutatósabb kirakatra!

A Kreatív Kirakat pályázat keretében 32 bankfiók öltözik szokatlan köntösbe: a Tavaszi Fesztivált, a Liszt-évet és a soros EU-elnökséget népszerűsítő dekorációkra interneten és sms-ben lehet szavazni.

A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében idén másodszor hirdették meg a Kreatív Kirakat pályázatot: a tavalyihoz hasonlóan ismét fiatal művészeti és építészeti csoportok, lakberendezők és dekoratőrök méretik meg magukat. A Tavaszi Fesztiválhoz, a Liszt-évhez és az EU soros elnökségéhez kapcsolódva 32 OTP-fiók kirakatában, március 8. és április 2. között mutatják meg dekorációikat, amelyek emellett a www.btf.hu/kirakat oldalon is láthatóak lesznek.

A Kreatív Kirakat pályázat felhívására összesen 54 pályamunka érkezett, amelyeknek előzsűrizését a fesztivál szervezői végezték. A Tavaszi Fesztivál szervezői a fesztivál záróeseményén ünnepélyes keretek között jelentik be, hogy a szakmai zsűri kinek a pályamunkáját ítélte a legjobbnak. A 100 ezer forint jutalommal járó Kritikusok díja mellett egy 100 ezer forint jutalommal járó Közönségdíjat is odaítélnek, így március 14. és április 2. között interneten, illetve sms-ben, a +36/30/555-5504, nem emelt díjas számon bárki szavazhat az általa legkreatívabbnak ítélt alkotásra.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek