KULTÚR RÖVIDHÍR

Ingyenes Koris Farsang a Hősök terén

2011. február 19., szombat 09:49

Ingyenes korcsolyázás, emelkedés hőlégballonnal, élő koncertek, valamint gyermek- és jeges-programok várják február 19-23-ig, szombattól szerdáig a családokat a Hősök terénél, a Műcsarnok mellett az ingyenes Koris Farsangon minden nap 10 és 22 óra között.

Az Ingyenes Koris Farsangon műkorcsolya-, bombasztic dance- és delfin dance- show, nyolc éves mini hokisok bemutatója, álarc- és mézeskalács készítés, melegedő sátor, R-Go, Bikini koncert, Tabáni István, a Vastag testvérek, Király L. Norbert és a győztesek fergeteges fellépése gondoskodik arról, hogy a kicsik és nagyok egyaránt jól érezzék magukat.

Az öt napos eseménysorozat minden napján egy-egy korszak – Rock&Roll, '80-as évek, '90- es évek, jelenkor - elevenedik fel a magyar zenekultúra olyan ikonjainak élő koncertjeinek köszönhetően, mint Szekeres Adrienn, Fenyő Miklós, Dolly Roll, Első emelet, Keresztes Ildikó. Az estét minden este neves DJ-k pörgős műsora zárja.

Az esemény az Európai Unió Tanácsának Magyar Elnökségének hivatalos kísérő rendezvénye.

A fesztivál programja teljes terjedelmében megtalálható az esemény weboldalán www.halloeuropa.eu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta