Pénteken lesz a Fürdők Éjszakája

Idén harmadik alkalommal, 2011. február 18-án pénteken rendezik meg Budapesten a Fürdők éjszakáját. Nemcsak pancsolni lehet majd egész éjjel, de színes programokkal várják a szervezők a közönséget.

Hasonlóan a Múzeumok éjszakájához, pénteken ismét egész éjjel nyitva tartanak majd a gyógyfürdők. A Gellért fürdő, a Rudas, a Széchenyi, a Király, és a Lukács is várja február 18-án a fürdőzésre és kultúrált szórakozásra vágyó érdeklődőket. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is rengeteg programmal várják a szervezők a látogatókat.

Minden fürdő az adott lehetőségeihez mérten szolgáltat majd programokat a pancsoló közönségnek, így a Lukács Fürdőben Dumaszínház és hanglemezbarát DJ szett várja az oda látogatókat, a Széchenyi Fürdőben az EST Music-os Zoohacker & Greg Note, a TMX, a Compact Disco valamint az Anima Sound System lép fel, a Rudas Füdrőben Volta Johntra & Paun & Rhina, Naga, Palotai és Karányi adja a talpalávalót, a Török Fürdőben Keyser & Shuriken, illetve a Mana Mana zenél, a Gellértben a David Yengebarian Triot, Infra Gandhit, a The Dj Bootsie Akoustic Big Band-et, és a szabadstílusú Slam Poetryt láthatják, míg a Király Fürdőben koedukált lounge szórakoztatja majd a megjelent közönséget.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek