KULTÚR RÖVIDHÍR

Pénteken lesz a Fürdők Éjszakája

2011. február 17., csütörtök 14:23

Idén harmadik alkalommal, 2011. február 18-án pénteken rendezik meg Budapesten a Fürdők éjszakáját. Nemcsak pancsolni lehet majd egész éjjel, de színes programokkal várják a szervezők a közönséget.

Hasonlóan a Múzeumok éjszakájához, pénteken ismét egész éjjel nyitva tartanak majd a gyógyfürdők. A Gellért fürdő, a Rudas, a Széchenyi, a Király, és a Lukács is várja február 18-án a fürdőzésre és kultúrált szórakozásra vágyó érdeklődőket. Az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is rengeteg programmal várják a szervezők a látogatókat.

Minden fürdő az adott lehetőségeihez mérten szolgáltat majd programokat a pancsoló közönségnek, így a Lukács Fürdőben Dumaszínház és hanglemezbarát DJ szett várja az oda látogatókat, a Széchenyi Fürdőben az EST Music-os Zoohacker & Greg Note, a TMX, a Compact Disco valamint az Anima Sound System lép fel, a Rudas Füdrőben Volta Johntra & Paun & Rhina, Naga, Palotai és Karányi adja a talpalávalót, a Török Fürdőben Keyser & Shuriken, illetve a Mana Mana zenél, a Gellértben a David Yengebarian Triot, Infra Gandhit, a The Dj Bootsie Akoustic Big Band-et, és a szabadstílusú Slam Poetryt láthatják, míg a Király Fürdőben koedukált lounge szórakoztatja majd a megjelent közönséget.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta