KULTÚR RÖVIDHÍR

A Kowalsky Meg a Vega kabaréban utazik

2011. február 5., szombat 13:17

A Kabaré24 „Akiket lájkolunk”-sorozatának keretében elsőként a Kowalsky Meg a Vegát látja vendégül, akik február 7-8-án unplugged műsorral jelentkeznek a kabaréhelyszínen.

A Kabaré24, azaz a volt Mikroszkóp Színpad igyekszik nyitni a fiatalok – és így az általuk kedvelt előadók – felé: február 7-én és 8-án például a Kowalsky Meg a Vega zenekar unplugged műsorát látja vendégül. A koncert egyébként az „Akiket lájkolunk”-sorozat első állomása, amelynek keretében a hazai zenei élet mainstreamjeként számon tartott zenekarok, előadók havonta mutatkoznak be egy számukra és közönségük számára többnyire idegen közegben, a kabaré otthonában.

Aki tehát különleges, szokatlan koncertélményre vágyik, csapjon le a lehetőségre. A hírek szerint az akusztikus verzió tökéletesítése érdekében „a Vega legénysége” a megszokott felállást 8 főre bővítette, így garantáltan mást kapunk majd, mint amit a zenekartól eddig megszokhattunk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta