A csajok beveszik a tetőt!

Február 3-án igazi csajos estének nézhet elébe, aki ellátogat a Corvintetőre. A Csajok a Tetőn című esten többek közt az Odett és a Go Girlz! és a Kozma Orsi nevével fémjelzett eat me! pezsdíti fel a hangulatot.

Csütörtökön igazi csajrobbanásnak lehetünk tanúi a Corvintetőn: a Csajok a Tetőn elnevezésű est erejéig ugyanis itt végre a hölgyeké az elsőbbség. Kezdésnek a bársonyosan karcos hangú frontleánnyal bíró Odett és a Go Girlz! csap a húrok közé, akik elgondolkodtató, mégis játékos szövegeikkel és fülbemászó dallamaikkal ágyaznak meg az energikus pszichopopot prezentáló eat me!-nek. Az utóbbi zenekar énekesnője pedig nem más, mint a Jazz+Azzal és a Cotton Club Singers-szel ismertté vált Kozma Orsi, aki zseniális zenéstársakkal bizonyítja: van élet az említett formációk után.

Ezek után a Top Crews Girls specialé a terep: Mira (Breakbeat Massive), Ren (Tilos) és Nora Naughty (bemyartist) hajnalig szolgáltatja a „csajos” talpalávalót. A belépő 800 forint, a koncertek után a belépés ingyenes.

Oszd meg másokkal is!
Mustra