KULTÚR RÖVIDHÍR

A csajok beveszik a tetőt!

2011. január 31., hétfő 08:07

Február 3-án igazi csajos estének nézhet elébe, aki ellátogat a Corvintetőre. A Csajok a Tetőn című esten többek közt az Odett és a Go Girlz! és a Kozma Orsi nevével fémjelzett eat me! pezsdíti fel a hangulatot.

Csütörtökön igazi csajrobbanásnak lehetünk tanúi a Corvintetőn: a Csajok a Tetőn elnevezésű est erejéig ugyanis itt végre a hölgyeké az elsőbbség. Kezdésnek a bársonyosan karcos hangú frontleánnyal bíró Odett és a Go Girlz! csap a húrok közé, akik elgondolkodtató, mégis játékos szövegeikkel és fülbemászó dallamaikkal ágyaznak meg az energikus pszichopopot prezentáló eat me!-nek. Az utóbbi zenekar énekesnője pedig nem más, mint a Jazz+Azzal és a Cotton Club Singers-szel ismertté vált Kozma Orsi, aki zseniális zenéstársakkal bizonyítja: van élet az említett formációk után.

Ezek után a Top Crews Girls specialé a terep: Mira (Breakbeat Massive), Ren (Tilos) és Nora Naughty (bemyartist) hajnalig szolgáltatja a „csajos” talpalávalót. A belépő 800 forint, a koncertek után a belépés ingyenes.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta