KULTÚR RÖVIDHÍR

Kormos Anett lett 2010 felfedezettje a Dumaszínházban

2011. január 19., szerda 16:57

Kormos Anett, Kertész Richárd és Tóth Edu csatlakozott 2010-ben a csapathoz, közülük a dumaszínházas kollégák választották ki a legnagyobb reménységet.

A Dumaszínházban évek óta fontos szerepet kap a tehetségkutatás. A csapathoz 2010-ben csatlakozott három humorista – Kormos Anett, Kertész Richárd és Tóth Edu – közül a kollegák szavazatai alapján Kormos Anett lett 2010 felfedezettje.

A lassan nyolc éve működő Dumaszínház társulata, az OTP Bank támogatásával idén először választotta meg Az év felfedezettjét. Kormos Anett éppen egy évvel ezelőtt, 2010 januárjában csatlakozott a társulathoz, az első magyar női stand up komikusként.

Rendszeresen fellép a fővárosi és vidéki dumaszínházakban, többször szerepelt a Showder klub című műsorban, karácsony előtt pedig kollegáival készített interjúit könyvben jelentette meg. Anett, elmondása szerint nem számított a díjra.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta