KULTÚR RÖVIDHÍR

Diszkóvágás szombat este

2010. november 11., csütörtök 15:51

Techno- és füstmentes tánctérrel, korhatáros beléptetéssel és a '80-as évek zenetörténeti klasszikusaival várnak szombaton Diszkóvágásra minden felnőtt gyereket a Pálmaház Cafe-ban.

Aki szerint harmincon túl nincs hova menni szórakozni, vagy elege van a tiniket kiszolgáló szirupos funky-ból, annak a Diszkóvágáson a helye- írják az est szervezői.

A tudatosan felnőtt diszkóként létrehozott havonta megrendezett klub est, azok számára indult el, akik egykor az iskolapadban töltött évek alatt hallgatott kedvenc zenéikre szeretnének szórakozni, és azoknak, akiket elvarázsolt a '70-es - '80-as évek diszkóláza.

A Széchenyi fürdő tetején megbújó üveg kupola alatt működő Pálmaház Cafe, komolyan gondolja a felnőtt diszkó ötletét: ezen az estén korhatáros beléptetés működik. A kulturált szórakozáshoz füstmentes tánctér is társul, ugyanis a szórakozó hely egész területén tilos a dohányzás, kivéve a két hatalmas erkélyt, ahonnan viszont gyönyörű kilátás nyílik a Vajdahunyad várára és az állatkerti Nagy-Sziklára is.

Badihali, a buli házigazdája, aki a műfaj legismertebb lemezlovasa, erre az estére Suhaid-ot hívta meg, aki az ország egyik legsokoldalúbb lemezpörgetője. Zenei palettája az absztrakt hip-hop-on át, a jazz-ig igen széles, de komoly diszkó örültként is közismert! A két lemezbűvölő erre az éjszakára egy '80-as évek speciál dj szettel készül, hogy megmutassák, a diszkó nem halt meg és a felnőttek igenis tudnak komolyat bulizni!

Trapéznadrág, mikrofon frizura nem kötelező, de erősen ajánlott!


Helyszín: Pálmaház Cafe, Széchenyi Fürdő, Kós Károly sétány 4.

Időpont: 2010. november 13., 21:00 - november 14., 4:00

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta