Olvass és fotózz!

Már csak augusztus 20-ig lehet felvételeket küldeni a Photo Poetica című fotópályázatra. Lényege, hogy a játék honlapjára heti kétszer felkerült idézetek által ihletett fotókat várnak.

Augusztus 20-án zárul a moly.hu és a spottr.hu közös játéka, amely az olvasást és a fotózást próbálja egy tető alá hozni. A június óta tartó pályázaton minden hét keddjén és péntekén két idézetet tesznek közzé a http://spottr.hu/photo-poetica/ oldalon Baksa-Soós Attila Cinege a lábát és 1Hullámon Bár című könyveiből, és ezek által ihletett fotók készítésére sarkallják a vállalkozó szelleműeket. A játék időtartama alatt bármelyik, korábban már megjelent szövegrészlethez készíthető felvétel.

A beérkezett pályaműveket Burger Barna fotóművész zsűrizi és választja ki közülük azt a 20 fotót, amelyek szeptember 3-5-ig a FUGA képzőművészeti és építészeti központban megrendezett kiállításon a falra kerülnek. A beküldött fényképek folyamatosan megjelennek a Spottr-en és a játék facebookos oldalán.

A Burger Barna által legjobbnak ítélt fotó készítője stúdióidőt kap és Baksa-Soós Attila két említett könyvét viheti haza, a második és harmadik helyezett pedig egy-egy könyvvel lesz gazdagabb.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek