Szomorú: aki csak képeslapokat szeretne a szülinapjára

Aaron Stampernek nincs könnyű kamaszkora, három éve leukémiás. A fiúnak április másodikán lesz a 16. születésnapja, amire nem kért mást, mint képeslapokat, hogy érezze, van még kapcsolata a világgal. Arról már biztosan lemaradtunk, hogy a lapok időben odaérjenek, de annak is biztosan nagyon örül majd, ha néhány hét múlva kap néhány jókívánságot a világ egy ilyen távoli szegletéből. Ha írnátok neki egy lapot, ide küldjétek:

Aaron Stamper, 2795 Pea Ridge Road Irvine, KY 40336. USA

13489396 G

És miért pont képeslapok? "Egyszerűen szeretem gyűjteni őket. Amikor idősebb leszek, beleteszem majd őket egy albumba, hogy emlékezzek, milyen nehéz dolgokon menten keresztül" - mondta Aaron.

Amióta a fiú története napvilágot látott, megmozdult körülötte a közösség, egy közeli iskola negyedikes tanára például közösségi gyűjtést indított, hogy segítsen a fiúnak és a családjának, osztályával együtt pedig 65 képeslapot küldtek. 

Gyakran mást sem szeretnénk az élettől, csak, hogy érezzük: tartozunk valahova. Hogy tudjuk, másokat is érdeklünk. Aaron egyszerű kérése az édesanyja szerint mégis nagy erőt rejteget:  ez az neki kitartást a küzdelemhez, hogy ne adja fel. 

Április másodika az egész Stamper család számára nehéz nap. Három éve két nappal a fiú születésnapja előtt derült ki Aaron leukémiája, egy évre rá pedig ekkor vesztették el a fiú 19 éves bátyját egy autóbalesetben. 

Ha jártok mostanában postán, és fel tudtok adni egy lapot a fiúnak, tegyétek meg. Hátha tényleg hozzájárul a gyógyulásához.

Ha tanácstalanok vagytok, mit írjatok, akár ennyi is megteszi: "Dear Aaron, greetings from Hungary! Wish you a very happy 16th birthday! Thinking of you! Get well soon!" és egy aláírás.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek