KÖLYÖK

Készüljön: hamarosan gilisztát eszik majd a gyerek!

2017. február 28., kedd 17:44

A YouTube-os internetes kihívások úgy söpörnek végig az iskolákon, mint az influenzajárvány, hiszen ki ne reménykedne benne, hogy pont az ő videóját kapják fel és nézik meg milliónyian. Mi szülők általában utolsóként értesülünk róla, mi épp a menő.

De ha szeretné tudni, mi várható, akkor itt a következő, ez pedig a gumicukor vs valódi dolog kihívás. Nagyon egyszerű, két ember kell hozzá, akik elé letakart tálakat tesznek párosával, egyik alatt a gumicukor van, másik alatt a valódi dolog. Nem hangzik nagyon rossznak, ha kólás, cseresznyés vagy hamburger alakú gumicukorra gondolunk. Csakhogy van békás, gilisztás és bajuszformájú is. És van, aki ezeket tényleg megeszi. Mármint az igazit.

Ha úgy gondolja, a gyerek tényleg belevág ebbe, lehet, hogy érdemes szólni neki, hogy sokan szárított kukacokkal és megsütött békacombbal vágtak bele, nem biztos, hogy tényleg érdemes a szájába tömni egy marék gilisztát. (nagy sóhaj: ilyenkor tényleg úgy érezzük magunkat, mintha velünk forgatnák az "elders react" sorozatot.)

És persze van, aki még ebben is megtalálja a cukiságot, és képes új barátokat szerezni:

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2017.02.28 21:17:41Neo07

  Undorító, majdnem elhánytam magam.

  Nem kell minden örültségbe beleugrani. Pár napos hír, hogy Ukrajnában a legújabb internetes kihívás az, hogy ugorj le a tetőről...

 • 2017.03.01 10:05:43Tsukiko

  Borzasztó marhaságokat képesek kitalálni. Nagyon unatkozhatnak egyesek...tegyük hozzá, hogy ez megint nem veszélytelen...

 • 2017.03.01 10:17:50Hurrá Torpedó

  @Neo07
  nem úgy néz ki, hogy megeszik az élő békát/hernyót az adott videóban... szóval nem tudom mitől hánytad el magad majdnem. biztos romlott tejet tettél a reggeli kávéba.

  ugyanakkor nekem is volt olyan osztálytársam általánosban '86-ban, akinek az volt a kunsztja, hogy kaszáspókot evett.

 • 2017.03.01 11:09:58zizi77

  jaj!

 • 2017.03.02 21:16:02Mansell

  Nem népszerűsíteném helyetekben az állatkínzást. A béka ráadásul gerinces, aminek sanyargatását konkrétan bünteti az állatvédelmi tv. Gyökerek.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

KETTŐS MÉRCE Percenként keres annyit, mint más havonta

Mészáros Lőrinc tavaly 96 milliárd forinttal gazdagodott. Napi 263 millió, percenként 183 ezer forint gyarapodás. Nem rossz!

KREATÍV PSZICHOLÓGIA Ezek a játszmák teszik tönkre a kapcsolatainkat

A játszmákkal nem csupán saját magunkat tehetjük boldogtalanná, de embertársainkat is az őrületbe kergethetjük játszi könnyedséggel.

HATÁRÁTKELŐ Hogyan szerezzünk barátokat külföldön?

Négy éve költöztünk Svédországba, nulla kapcsolattal. Innen épült fel a társaságunk. Tippek barátkozáshoz.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés