Hülye kamaszok: létezik ennél idiótább kihívás?

Nem kellett sokat várni a jeges vödrözés után, ugyanis a DailyMail szerint újabb kihívás ütötte fel a fejét. Ennek a lényege az, hogy tinédzserek a kiválasztott (és tudatlan) célszemély mellett szándékosan hanyatt esnek, majd várják - és videózzák -, hogy elkapja-e őket az áldozat. Ahogy sejthető, az eredmény mondjuk maximum 50 százalékos.

 A jelenség a beszédes nevű #TrustFallChallenge néven fut, erre kell rákeresnie Facebookon és Twitteren, ha szörnyülködne, vagy nevetne egy jót. És akad is miből válogatni, ugyanis már most több százan osztottak meg videót a próbálkozásaikról.

Sokan egyébként annyira meglepődnek, hogy azt sem tudják, mi történik, esetleg megijednek és félreugranak, így esélyük sincs elkapni az eldőlő fiatalt. Más kérdés, hogy az akár rosszullét miatt is összeeshetne, akkor pedig jól jönnének a jó reflexek.

Twitteren a Rauniiii nevű felhasználó videóját már közel ezren újraosztották, és ennél is többen voltak azok, akik lájkolták. A húsz másodperces kisfilmben ön is megnézheti, mit szerencsétlenkedik össze a lány, íme:

A DailyMail oldalán egyébként több videót is talál, ezek nagyjából ugyanazon forgatókönyv alapján készültek: egy fiatal lány minden útjába eső embernek odaveti magát, azok pedig annyira nem értik, miről van szó, hogy levegőt is elfelejtenek venni, nemhogy megfogni őt, és megóvni az eséstől.

Egyébként az is látszik, hogy a földet érés nem mindig a legkellemesebb, de a jelek szerint ez nem elég visszatartó erő.

Ön mit gondol?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek