Menő vagy ciki, hogy már a barátságkarkötő is okos?

A kézzel font barátságkarkötő ideje már úgy tűnik lejárt, megjelent ugyanis abból is az okos verzió. A Gemino karkötők lényege nagyjából ugyanaz, mint a hagyományos barátságkarkötőké, azzal a plusszal, hogy ez a karkötő világít ha a legjobb barát a közelben van. Sőt, nem egyszerűen csa világít, máshogy jelez, ha mondjuk a titkos kézfogás ejtik meg, sőt üzenhetnek is egymásnak fényjelekkel. A bökkenő csak annyi, hogy míg egy hagyományos, kézzel font karkötő nagyjából 0 és 300 forint közötti összegbe kerül, addig az okos verziójáért 19.000 és 27.000 forint közötti összeget kérnek.

November végétől lesz elérhető az okos barátságkarkötő, amely teljesen egyénre szabható, a színei variálhatóak és a bevezetés ideje miatt pontosan olyan karácsonyi ajándék, ami miatt a gyerekek sírógörcsöt kapnak. A cég szerint a fiatalok trenddiktálók, miközben mindig a legújabb technológiát is magukénak szeretnék tudni, ezért lesz nekik tökéletes ez a karkötő. Na meg azért, mert egy darabbal senki nem megy semmire, vagyis a szülőknek megannyi tinédzserkori hisztit kell majd végighallgatni, amiért csak az áll az örök barátság útjába, hogy nem hajlandóak húszezer forintot áldozni egy ilyen kütyüre. 

A karkötő leginkább világítani tud, más színnel jelez ha a közelben van a legjobb barát, jelzi azt is, hogy ha esetleg az egy másik legjobb baráttal van. Világít ha éppen pacsit adnak, titkos kézfogással köszönnek vagy integetnek. Ha külön morzekódot találnak ki, akkor még beszélgetni is tudnak egymással, sőt csak úgy, mindenféle ok nélkül is világít ha éppen úgy programozzák.

Az okos barátságkarkötőhőz természetesen elengedhetetlen kellék egy okostelefon is, és a vezeték nélküli karkötő-töltő, ha pedig véget ér a barátság, szimplán csak törölni kell a két karkötő kapcsolatát és máris össze lehet szinkronizálni az új legjobb barát karkötőjével. 

Nézze meg hogyan is néz ki a legújabb okos forradalom és döntse el, hogy menő vagy ciki egy ilyennel bizonyítani az igazi barátságot!

Oszd meg másokkal is!
Menő! (1708) (1559) Ciki!
Mustra