KEDVENCEK RÖVIDHÍR

Mit érhet el egy háromlábú pitbull a Ki mit tudon?

2010. február 15., hétfő 16:57

pitbullValljuk be, egy háromlábú pitbull léte már önmagában is elgondolkodtató tény. Különösen akkor, ha erről a pitbullról még azt is tudni lehet, hogy nemrégiben tehetségkutató versenyt nyert.

Egy háromlábú pitbull nyerte azt a tehetségkutató versenyt, amelyet New York legnagyobb állatmenhelyei rendeztek. A hétvégi bajnokságon kilenc kutya mérkőzött egymással egy speciális jótékonysági "kutyabaseball-mérkőzésen", és a legjobbnak Prince, a háromlábú pitbull bizonyult, aki három keményen megütött labdát kapott el. A közel kétéves eb autóbalesetben veszítette el egyik lábát.

(forrás: kutya.hu)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta