INTIM

Van bátyád? Akkor járjunk!

2010. február 24., szerda 13:28

cruz_bardemHa harmonikus viszonyra vágysz, érdemes megvizsgálni szerelmed családi rangsorban elfoglalt pozícióját is. Testvéreink száma és kora ugyanis jelentősen befolyásolja párkapcsolatainkat.

cikk-tious-rovid

Kutatások szerint párkapcsolaton belüli viselkedésformáinkat, például azt, hogyan lazítunk, hogyan kommunikálunk, vagy hogyan konfrontálódunk, leginkább gyermekkorunkból hozott mintáink szabják meg. Így egyáltalán nem mindegy, hogy a legidősebb nővér vagy a legkisebb hugica szerepbe nőttünk-e bele. A legjobb párosítás az, ha a pár egyik tagja a legidősebb, a másik pedig a legfiatalabb a testvérek közül, különösen, ha az előbbi a nő, és az utóbbi a férfi. Remek példa Javier Bardem (egy nővére és egy bátyja van) és Penelope Cruz (egy öccse és egy húga van) - egyelőre - harmonikus kapcsolata. Egy nővér, aki megtanult anyáskodni kisebb testvérei felett, sokkal könnyebben kijön azzal a férfival, akit idősebb (lány)testvérek vettek körül, és fordítva. A legrosszabb konstelláció, ha két egyke, illetve két „családszemefénye" legkisebb testvér kerül össze. Itt ugyanis már nehezebben megy az érdekegyeztetés...


Forrás: http://love.ivillage.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta