INTIM

Utolsó bowling meztelenül

2009. november 10., kedd 18:53

bucs-leadBudapest az angol legény-  és leánybúcsúk kiemelt célpontja: a fiúk körében jelenleg a topless bowling a menő, a lányok azonban gyakran visszarettennek a péniszre húzott elefántos zoknitól, és inkább egy romantikus táncra fizetnek be.

cikk-tipus-altalanos 

A legénybúcsú már unalmas leszbi show-val, vonzóbb, ha a félmeztelen lányok iszapbirkóznak vagy velük bowlingoznak, az angolok erre fizetnek be a legszívesebben. A szigetországi fiatalok számára a legény- és leánybúcsúk célországa, pontosabban városa Budapest – állítja Szabó Roland, a Harashow Kft. tulajdonosa. Mivel a gazdasági válság a magyar fiatalok szórakozási lehetőségeiből is visszavett, a cég az angol piac felé nyitott. 

Angliában ugyanis létezik egy íratlan szabály, miszerint a házasság előtti nagy bulit más országban illik tartani. Jönnek is, és nemcsak a jobb módú fiatalok, hiszen egy angol munkásnak sem jelent gondot a budapesti görbe éjszaka költsége. Az alacsony árak, az egész éjszaka nyitvatartó szórakozóhelyek, no meg a szép lányok felettébb vonzóak.... 
 

Szexmentes topless

A sztriptíztáncosnők, a leszbishow tényleg csak alap, és már kicsit unalmas, még annak ellenére is, ha a két gyönyörű lány egy Dunán ringatózó luxushajóban nyelvvel kényezteti egymást, alig egy karnyújtásnyira a házasság előtt álló vőlegénytől és barátaitól. Mert a buli helyszínéül nem csak jól menő szórakozóhelyet lehet választani, hanem hajót vagy beltéri úszómedence partját is. Csak a pénztárca szab annak határt, hogy milyen erotikus showműsor emelje az éjszaka hangulatát. A topless dj is megoldható.

Azok, akik ilyen műsort rendelnek, szívesen viccelik meg a vőlegényt azzal, hogy először a várt szexbomba helyett egy 150 kg-os hölgy érkezik, ám a duci szépségek is tudnak meglepetést okozni. Gond nélkül mennek le spárgába. Miután a nehézsúlyú műsor véget ér, következik az álomnő – és ez akár szó szerint is érthető, ugyanis a legtöbb felkérést azok a táncosnők kapják, akiket korábban a felnőtt filmek világából ismertek meg a férfiak.

Sok fiútársaság számára vonzóbb, ha a félmeztelen lányok iszapbirkóznak, paintballoznak vagy bowlingoznak velük. A legénybúcsúk legnépszerűbb programja mostanság a topless bowling. 
 

bucsu-1

A péniszén elefántos zokni

Szabó Roland szerint egyértelműen legénybúcsúra kapnak több megrendelést, de azért a lányoknak szóló programok is széles skálán mozognak. Harmincezer forintért már a menyasszonynak is kérhetnek egy izmos, jól ápolt, erotikusan mozgó fiút. A tapasztalat az, hogy a chippandale show-n jobban szórakoznak a barátnők, mint a fülig szerelmes menyasszony.

Gondoljunk csak bele, ott ül a kör közepén egy fiatal lány, aki hinni akarja, hogy valóban létezik sírig tartó hűség, erre jön egy vadidegen férfi, aki az ágyékához húzza a fejét, hogy megmutassa a péniszére húzott elefántos zokniját. 

Talán hozzám hasonlóan gondolkoznak azok a barátnők is, akik az esküvő előtti utolsó, szingli hétvégre inkább képzett táncost rendelnek a jó ismert szombat esti tévéműsorban szereplő versenyzők közül. Ilyen esetben az első tánc természetesen a menyasszonyé, utána pedig a társaság tánctanítása következik. 

De ennél is újabb trend a lányok körében a nagykosztümös buli, amikor is a jelmezkölcsönző felé veszik az irányt, és királynőnek öltözve táncolják át az éjszakát. Izmos fiúk helyett pedig profi sminkest, fodrászt vagy jósnőt rendelnek.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta