INTIM

Új test, új élet: jöhet a randizás!

2010. május 10., hétfő 12:30

„Kikerültem hát a húspiacra" – mondja Lulu, aki sikeresen befejezte léböjtkúráját, és úgy döntött, ideje megújult önmagát megmutatni a nagyvilágnak. Nagy elhatározással nem a szórakozóhelyek világába vetette bele magát, hanem a kibertérbe, és mostantól a neten keresi a szerelmet.

onlinedate_mMár hetekkel ezelőtt befejeztem a kúrámat, de továbbra is jól érzem magam a bőrömben. A leadott kilók az odafigyelésnek, a megfelelő étkezésnek és a sportnak köszönhetően azóta sem jöttek vissza, így elhatároztam, bevetem a polcról leemelt kis szoknyát, és randizni fogok. Egy hosszú, sorozatokkal végigböjtölt tél után végre megérkezett a várva várt jó idő, és vele együtt az önbizalmam is, miért ne próbálnám ki magamat a flörtölés frontján is?

Végiggondoltam a lehetőségeket, és arra jutottam, hogy a szórakozóhelyen való ismerkedés sosem volt az én asztalom, ezért kipróbálom a manapság oly népszerű netes társkeresést. Néhány barátnőm jártas a témában, így az ő tanácsukat kértem ki, melyik oldalra regisztráljak. Mint kiderült ugyanis, társkeresőkből Dunát lehetne rekeszteni. Végigpásztáztam tehát az ismerőseim körében favorizált helyeket, és letettem a voksomat egy kulturáltnak látszó oldal mellett.

Elsőként felmértem a terepet, és megnéztem a kínálkozó lehetőségeket. Mivel akadt jócskán a fogamra való férfianyag, kis hezitálás után beregisztráltam. Megadtam az összes konfekcióméretemet, az életrajzi adataimat, a szexuális szokásaimról azonban úgy döntöttem, nem nyilatkozom. A képválasztásnál kicsit gondban voltam, hisz a legtöbb fotón barátaimmal pózolok, de akadt végül néhány megfelelő portré is. Arra jutottam, hogy friss fotót keresek, mégsem szeretném a leendő randipartnereimet megtéveszteni egy húsz évvel ezelőtti tinédzser képével. Miután kész voltam mindezzel, megnyomtam hát a gombot, és élesítettem a regisztrációmat. Kikerültem hát a húspiacra, én pedig a lakásomban, a kanapén hátradőlve, aktuális salátámmal a kezemben kíváncsian várom a megkereséseket. Hajrá uraim!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.05.12 13:41:25Szamok Embere

  Gyerek?

 • 2010.05.13 00:24:13bambano

  Jééééézuus..... ha eddig nem lett volna biztos, hogy mekkora kamu ez a posztsorozat, ezzel a kibertérbe vetem magam ötlettel abszolút azzá vált.

  "már hetekkel ezelőtt befejeztem a kúrámat": a kúráról szóló utolsó poszt április 25-i, ez nem hetekkel ezelőtt, max. 2 héttel ezelőtt...

 • 2010.05.13 06:55:50IQLight

  "...kíváncsian várom a megkereséseket"

  Én nem, de szűkül a kör! :P

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta