INTIM

Tökéletes vagina

2009. november 6., péntek 18:11

A fanszőr divat hatására a csupasz Vénusz-dombból kilógó kisajkaktól már az ártatlan tinilányok is szeretnének megszabadulni - van, akit osztálytársnői cikiztek el a műtőig...

cikk-tipus-altalanos

Tinik a műtőben

Megdöbbentő „trend” terjed civilizáltnak mondott világunkban. Angliában tizenéves lányok százával keresik fel az intim plasztikai sebészeteket, hogy megszabaduljanak kisajkuk kilógó részétől. A kikandikáló szeméremajkak egyeseknél genetikai adottság, míg érettebb nők esetében a szülés után alakulhat ki. Nincs ez másként amióta világ a világ. Az öncsonkítást ellenzők a brazil gyanta (amikor teljesen csupasz) elterjedésével magyarázzák a kisajkak korrekciós műtétjének népszerűségét.

 

A lányok csúfolták

Nemrégiben mutattak be a Channel 4-on egy dokumentumfilmet Tökéletes vagina címmel. Az alkotásban végigkísértek egy tizenéves lányt, aki azért döntött a műtét mellett, mert osztálytársai kicsúfolták, sőt a fiúk körében is elhíresztelték, hogy mennyire „csúnya” a nemi szerve. Az egyébként kifejezetten szép lány emiatt a „hibája” miatt, kapcsolatot sem mert létesíteni. A tini elmesélte, hogy tornaóra után a zuhanyban hosszasan vizslatják egymást a lányok. Alapkövetelmény, hogy a nemi szervükön egyetlen szőrszál sem lehet, aki nem csupaszítja le magát teljesen, az biztos lehet benne, hogy fazonjáról az egész iskola tudomást szerez. Továbbá az is általános beszédtéma az ifjú hölgyek körében, hogy ki milyen kisajakkal rendelkezik. Az őt ért megaláztatások miatt döntött a műtét mellett.

 

Hat hétig tilos a szex

Dr. Toperczer Zsolt plasztikai sebész, kérdésünkre elmondta, hogy ma már hazánkban sem számít különleges kérésnek az intim plasztikai sebészet, hozzá is fordultak már fiatalabb, gyermektelen hölgyek ezzel a kéréssel. Ő ilyen korrekciós műtétet ugyan nem végez, de számos plasztikai sebész igen. A kilógó kisajkakat sok esetben nőgyógyász kollégái távolítják el. A műtét másfél órás, amit egy hetes gyógyulási időszak követ. Ám a fertőzések elkerülése végett hat hétig tilos a szexuális élet. Egyébként a kisajak eltávolítása semmilyen élvezettől nem foszt meg, kizárólag esztétikai változást okoz.

 

A Plaboy első számában

Értem én, hogy az erotikus iparban is létezik divat, és azt is elfogadom, hogy aki ilyen szakmát űz, annak minden írott és íratlan szabálynak meg kell felelnie. Megjegyezem, a Plaboy legelső számában szereplő hölgy kisajka is kilógott, és érdekes módon az akkor senkit sem zavart. De az felfoghatatlan, hogy az első szerelem előtt álló lányok, miért a műtőt keresik fel az első együttlét előtt? Egyáltalán ki alakítja a divatnak e speciális szegmensét?

Folytatjuk...

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2009.11.07 06:37:13Sum11

    Én pedig azt tenném hozzá, hogy a cikk címe téves. A tökéletes női nemiszerv - esetleg. Mert ebben az esetben nem a hüvely (vagina) plasztikájáról van szó, hanem a kisajkak plasztikájáról. A kisajkak latin megnevezése pedig a Labia Minora. Valóban létezik hüvelyplasztika, de az nem erről szól. Nem kívánom minősíteni a cikk fordítóját, iróját. Főleg akkor nem, ha nő az illető.

    A témához pedig csak annyit fűznék hozzá lányos anyukaként: ha az én lányom ilyen problémával foglalkozna, akkor nagyon szégyelném magam, ha a barátnőktől kérne tanácsot és nem tőlem.
    Valószínűleg ezeket a lányokat nem zavarja, ha a tankönyvük szamárfüles... :)

  • 2009.11.09 10:56:33exhibicionista

    Bolond a világ.

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta