INTIM

Találkozások egy swingerklubban 1.

2009. szeptember 4., péntek 15:04

A stukkódíszes szobákban, barokk bútorok között a házaspár éjszakánként különös játékokat játszik – Imre és Gabi egy swingerklubban ismerkedett össze.

 

Hat évvel ezelőtt történt, mindkettejüket a kíváncsiság hajtotta a mostanában Magyarországon is egyre népszerűbb társkereső helyre, egy swingerklubba. Ott döbbentek rá, hogy mennyire izgató is számukra a szado-mazo játszadozás. Azóta már össze is házasodtak.
Nemrégiben nyílt napra újságírókat is meginvitált az egyik ilyen klub tulajdonosa. Akkor találkoztam Imrével és Gabival is. De nem csak velük. Azonban számomra az ő történetük volt a legkülönösebb.

 

Senki sem sejti, hogy Imrét kínozza a felesége

A villa, ahol Gabiék élnek, Buda egyik legelegánsabb kerületében áll. Tágas terek, stukkódíszes szobák, barokk bútorok között a házaspár éjszakánként különös játékokat játszik. A szépen gondozott kertben szökőkút. Imre brókerként a rendszerváltás utáni tíz évben alapozta meg a vagyonát, amelyet azóta meglehetősen ügyesen forgat. Felesége, a hollófekete hajú Gabi már régóta csak a háztartást vezeti.  A szomszédok, a barátok és a munkatársak közül senki sem sejti, hogy Imrét rendszeresen megalázza és megkínozza a felesége.

Hány bilincsetek és ostorotok van?

Tizenkét acélbilincs, nyolc ostor, egy lovaglópálca és különböző bőrszíjak és pamutkötelek.
A játékszereink között vannak gyertyák, néhány csipesz, ezeket a feleségem a mellbimbóimra szokta csíptetni. Ilyenkor általában fekete bőrfűzőt és hegyes, magas sarkú csizmát visel. Én meztelen vagyok, és össze vagyok kötözve. Nekem bejön, ha megkötöznek. Imádom, ha a hátam mögé bilincselik a kezem, vagy össze vagyok kötözve egy bőrszíjjal. Az a lényeg, hogy az elviselhetetlenségig fokozzam a vágyamat. Felizgat önmagam feladása és az önuralom közti feszültség. Ilyenkor szabadulnak fel az erotikus energiáim, amit az egész testemben érzek. A legtöbben, ha meghallják az SM szót, erőszakra gondolnak. Pedig sokkal jobban fáj, ha az embert félóráig simogatják egy tollal, mint ha kap párat az ostorral.

Én nem tudom elképzelni, hogy mi jó van abban, ha valaki bánt, vagy valakit bántok.

Talán azért, mert még nem próbáltad – mondja Gabi. – Engem mindenesetre felizgat, ha látom, hogy a férjem élvezi a játékunkat. Különleges, mindent elborító közelség, bizalom alakul ki ilyenkor köztünk. Úgy érzem, meg kell védenem őt.

Megvédeni? Egy ilyen hatalmas termetű férfit, aki ráadásul egy komoly pénzügyi cég elnöke?

Ennek semmi köze a normális életünkhöz – mondja Gabi. – Nekem jó, hogy kiélhetem a hatalmamat az imádott férfin. Számomra amúgy ez nagyszerű alkalom arra is, hogy levezessem a bennem lévő agressziót.

Amikor frissen megostorozott fenékkel munkába megyek – veszi át Imre a szót –,  mindig Gabira gondolok. A szexuális életemet egyébként teljesen különválasztom az életem más részeitől. A cégnél én vagyok a főnök, a családunkban is én tartom kézben a gyeplőt, én határozom meg, mire költünk pénzt, hová megyünk nyaralni. Domináns típus vagyok, de épp ezért van valami felszabadító abban, hogy át tudom adni másnak a felelősséget, és alárendelem magam. Bizalomra van szükségem ahhoz, hogy ki tudjam élni a mazochista hajlamaimat. És teljesen megbízom Gabiban. Egyébként mi ugyanolyan életet élünk, mint a többi ember.

 

Ha ez bejött, olvasd el ezeket is!

A férfi világosan felvázolta, feleségével nyílt kapcsolatban él, nem akar mást, csak szexet – ebbe a játékba keveredett bele J., csinálták otthon, kocsiban, pláza vécéjében, és csak lassan tudatosult benne, milyen károkat okoz neki mindez… | Nem akart mást, csak szexet

Sokféle vágy, sokféle kielégülés, titkos szenvedély, a normálistól eltérő vonzalom létezik. A kifejezéseket biztosan hallottad már. De tudod-e pontosan, mi mit jelent? | Perverzióábécé

 

 

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.09.04 12:30:37khaty21

  Én nem vagyok egy prűd , és nem vetem meg az extrém szexet , sem, ez viszont , amiről a cikk szól nekem magas.Nem tartom egészen normálisnak , hogy felnőtt , és befolyásos ember miért érzi magát jól megalázott szerepben???!!!
  Valahol ez beteges hajlam , legalábbis szerintem.

 • 2009.09.06 09:58:22puffancs

  en azt nem ertem, h egy befolyasos ember miert adja ki az identitasat egy ujsagironak es avatja be a szexualis szokasaiba. barki rajuk ismerhet.

  vagy photoshop az egesz, es az ujsagiro vagyalmairol olvashattunk egy fel cikket?

 • 2009.09.06 19:06:45harvey

  Ez nem beteges, egyszerűen mások a szexuális határok, ennyi! Ha neki ez az izgató, ettől szabadul fel, hajrá! :)

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 4 ruhadarab, aminek nincs helye egy stílusos nő ruhatárában

A nagy őszi gardróbcsere remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk néhány olyan holmitól, ami csak a megvásárlás pillanatában tűnt jó ötletnek. A divat változik, trendek jönnek-mennek, de biztos lehetsz benne, hogy a most következő cuccok nélkül igenis, lehet élni. Ráadásul egy magabiztos, stílusos életet.

KERTÉSZ Így gondozd ősszel a csónakorchidádat

Most, hogy ránk rúgta az ajtót az ősz, egyre jobban figyelünk a szobanövényekre. Az orchideák különösen népszerűek. ennek oka lehet különleges szépségük, szokatlan megjelenésük, vagy éppen az, hogy a meleg trópusi tájak hangulatát hozzák közel, ami télen különösen jóleső érzés.

OTTHONTÉRKÉP Elfogytak a zuglói garázsok

Fizetős övezetté vált a XIV. kerületben az Örs vezér tere és a Felvonulási tér környéke is. Ráadásul nem csak hétköznap, hanem szombat-vasárnap is. Gondoltuk, megnézzük, milyen a garázshelyzet a kerületben. Aztán koppantunk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta