INTIM

Szűzhártya helyreállítás izgalmasabb szexért

2009. november 17., kedd 16:42

intim-plasztika-fokuszA növekvő igények miatt a plasztikai sebészeten belül az intimplasztikai beavatkozások is megjelentek már idehaza. Sorozatunk első részében összefoglaljuk, mit is jelent hüvelyplasztika, a kisajak plasztika, a szeméremdomb korrekció, vagy akár a G-pont feltöltés.

cikk-tipus-altalanos

A plasztikai sebészeti klinikák egyre bővítik a szolgáltatásaik körét, már idehaza is nő azoknak a száma, akik intim problémájukkal plasztikai sebészhez fordulnak.  Például olyan problémák megoldását kérik, mint a hüvelyi szülés után jelentkező inkontinencia, vagyis vizeletcseppenési zavar. Vannak, akik esztétikai célú műtéteket kérnek, mert elégedetlenek a külső nemi szervük alakjával, vagy méretével, de vannak olyanok, akiknek komolyabb okuk van felkeresni a sebészt.

 

A beavatkozások között a hüvelyplasztika, a kisajak plasztika, a szeméremdomb korrekció, a nagyajak feltöltés, a G-pont feltöltés és a szűzhártya rekonstrukció is szerepel. Magyarországon még nem annyira népszerűek ezek a beavatkozások, mint Nyugat-Európában és Amerikában, ahol a nők kevésbé szemérmesek, mint nálunk. A plasztikai sebészek azt állítják, az új terápiás területetre  nem ők keltették fel az igényt, hanem azok a nők, akik hosszú ideig együtt éltek az intimterületek miatt kialakult gátlásaikkal.

 

A hüvelyplasztikával a hüvelyfal mellső és hátsó süllyedését lehet megszüntetni. Vizelettartási panasz miatt, valamint közösülési problémák miatt szokták kérni. A hüvelyplasztikával a gátizmok és a hüvely kondicionálása lehetséges műtéti úton. 

 

A kisajak plasztika nemcsak esztétikai célokat szolgál, de aki emiatt veszi igénybe, az általában a túl nagy méretű kisajkát szeretné korrigáltatni. A sebészeti klinikák állítják, a kisajak plasztikát követően, a gyógyulási idő után  a szexuális életet eddig zavaró anatómiai sajátosságok megszűnnek. 

 

A szeméremdomb korrekció azoknak a pácienseknek lehet jó megoldás, akik szeméremdombjukat túlságosan kiemelkedőnek tartják. Ez a beavatkozás tulajdonképpen a szeméremdomb területéről történő zsírleszívást jelenti. A páciens kérésére a beavatkozás kombinálható azzal is, hogy a a nagyajkakat saját zsírral töltik fel. 

 

A G-pont feltöltést azoknak a nőknek ajánlják, akik hisznek abban, hogy  szexuális életüket izgalmasabbá tudják tenni a G-pontjuk méretének a növelésével. A feltöltés kollagén injekcióval történik, helyi érzéstelenítésben mindössze  15-20 perc alatt. A G-pont feltöltés nem több idő, mint egy bevásárlás, utána rögtön folytatható a napi tevékenység. 

 

A szűzhártya helyreállítását a nők különböző okok miatt szokták kérni. Egy részük vallási, társadalmi okok miatt, a másik csoportjuk pedig azért, hogy a szexuális életüket izgalmasabbá tegyék. 

 

A sorozat következő részében azt derítjük ki, hogy Magyarországon milyen korosztályba tartozó nők fordulnak leginkább sebészhez az intim problémáikkal,   hányan vannak ők, és mely intim plasztikai beavatkozások a legnépszerűbbek. Arra is kitérünk, hogy vajon az intimplasztika helyettesíthető-e egy jó szexuálpszichológussal. 

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta