INTIM

Szexpiaci körséta vibrátorokkal

2009. május 26., kedd 05:36

vibrator-new„A modern asszony mindent tud a szexről, semmitől sem riad vissza,
a libidó mélyzuhanását segédeszköz-gyűjteményéből szemezgetve tornázza fel újra”
– hallható mindenhonnan.

A valós beszélgetések inkább azt mutatják, nemhogy szexuális segédeszköz-gyűjteménye nincs a legtöbb nőnek, de még egy szexboltba sem meri betenni a lábát…

 

A halálosan elcsépelt sémák alapján egy valamirevaló mai, modern, felvilágosult és öntudatos nő az élet összes területén magabiztosan helytáll, legyen szó a munkahelyi kihívásokról vagy a hálószoba intim pillanatiról, teljesítménye kifogástalan. A modernkor asszonya mindent tud a szexről, semmitől sem riad vissza, az sem baj, ha aktuálisan egyedülálló, a libidó mélyzuhanását segédeszköz-gyűjteményéből szemezgetve tornázza fel újra. A valós beszélgetések, őszinte beszámolók azonban azt mutatják, nemhogy szexuális segédeszköz-gyűjteménye nincs a legtöbb nőnek, de még egy szexboltba sem meri betenni a lábát, ami – megjegyezném – egyáltalán nem meglepő.

A kíváncsiság kedvéért a napokban végignéztem a budapesti kínálatot, összesen négy rózsaszín feliratos boltban keresgéltem ezt-azt, megnéztem egy kizárólag extrém eszközt forgalmazó boltot, és betévedtem a belváros legfelkapottabb boltjába is. Célom nem volt más, mint felmérni, mire számíthat az, aki életében először veszi rá magát arra, hogy vásároljon egy izgalmas szextárgyat.

A boltok többsége sötét és ismeretlen lyuk benyomását kelteti, a kirakatok elsötétítettek, a belső tartalomra nem lehet következtetni. Mielőtt bárki túlmisztifikálná dolgot, előre megadnánk a megoldást: egy szexshop tulajdonképpen annyiban különbözik a sarki bolttól, hogy ásványvíz és paradicsom helyett ismert vagy ismeretlen funkciót betöltő, röhejesen gagyi vagy kiváló minőségű eszközök sorakoznak a polcokon. A kis alapterületű boltokban kicsit kellemetlen a szemlélődés, a többi vásárló jelenléte kimondottan zavaró, míg tágas térben kellemesebb az időtöltés. Alapvetően valamennyi boltra jellemző, hogy a szexualitást mintha ipari köntösbe bujtatnák, a sok ízléstelen és elképesztő dolog között nehéz megtalálni a szépet, az izgalmasat. Egy szexuálisan aktív, de segédeszközök terén kevés tapasztalattal rendelkező, jóérzésű nő úgy érezheti magát, mint aki egy pornófilm-forgatásra vár, és nemhogy izgalomba nem jön, de a kedve is lelohad. A boltokból hiányzik az ízlés, a diszkréció, tovább fokoznám: az elegancia és az a fajta meghittség, ami a legtöbb nő számára szükséges ahhoz, hogy szexuálisan oldott, nyitott legyen. A plafonról lelógó, fagyiszínű dildók, az eres vibrátorok, az ilyen-olyan – fogalmam sincs, hogy mire való – kütyük között valahogy elvész az érzékiség, az izgalom; nő létemre úgy éreztem, férfiak számára berendezett boltokban vagyok, ahol a gerjedelemre, valamiféle szélsőséges szexuális dimenzióra hajaznak.

Az első benyomás után hiba volna azonnal feladni a keresgélést, előbb-utóbb előkerül az a darab, amely megbizsergeti az ember fantáziáját, amiről – ha megtaláljuk a magyar felhasználói útmutatót – jobb esetben azt is kiderül, mire való. Amíg rátalálok saját izgalmasnak tűnő eszközömre, hosszú percek telhetnek el, és számos – a szexuális nyitottság határait feszegető – darabot emelek le a polcról. Néhánynál hosszas tanulmányozás és vizsgálódás után sem jövök rá, mire való, a rózsaszín fantázianév pedig végképp megtéveszt. Ilyenkor kellene az eladóhoz fordulni, ami nem feltétlenül könnyű. Egyszer a szexuális domina benyomását keltő, színes hajú, tetkós csajból nem nézem ki, hogy képes volna szexualitásom diszkrét hullámhosszán találkozni velem, máskor a zselés hajú, kajánul vigyorgó ficsúr személye annyira ellenszenves, hogy egyenesen abszurdnak érzem, hogy szexuális kérdésben pont az ő tanácsát kérjem ki. Egy helyen az eladó elképesztő marketingdumáján akadtam fel, az izmos testű, de – fogalmazzunk úgy – egyszerű eladó azt próbálta elmagyarázni, hogy az általam kiszúrt vibrátor a NASA által kikísérletezett anyagból készült, a mennyei érzés garantált.
Aki esetleg nem tudná, a pénztárnál az elemmel működő tárgyakat letesztelik, vagyis elemet raknak a vibrátorba, ki-be kapcsolják, tesztelik az egyes funkciókat, fokozatokat, és ha az eladó még egy utolsót akar rúgni a zavartól úgyis romjaiban heverő lelkeden, akkor a kezedbe nyomja a rezgő tárgyat, és megkérdezi, „jól rezeg?”. (Ilyenkor semmiképp ne tessék zavarba jönni, és érdemes valami intelligens válasszal kivédeni a gonosz beszólást: „bocs, a mérete miatt veszem”.)

Az eladók viselkedése gyakran idegesítő, jó volna a fejükbe verni, nem minden vásárló tapasztalt szexistennő, és bizony akad, aki még életében nem látott segédeszközt, feleslegesek a zavarba ejtő kommentek, és az olcsó humorral is csak azt érik el, hogy rossz élményt okoznak a nőnek. A diszkrét kiszolgálást, a kedves modort és a természetességet gyakran hiányoltam, míg néhány boltban határozottan szellemes volt a kiszolgálás. A középkorú, tökös asszonyság benyomását keltő hölgy egy igazi élmény volt, pajkos cinkossággal avatott be néhány eszköz működésébe, és kacsintva adta tudtomra, higgyem el, ő az élő bizonyíték, és habár az agyam mélyén pontosan tudtam, ez is csak marketing, mennyire jobb volt ez, mint a NASA-duma.

Ami a többi vásárlótársamat illeti, számos embertípussal találkozik az ember. Képviseltették magukat a vihorászós, zavarukat nevetgéléssel leplező nők, nem hiányozhattak az erotika csillagai, de voltak izgulós, kedves párok, akik egymást bátorítva igyekezték túlélni életük valószínűleg legkínosabb perceit. Aztán a vásárlók között voltak a karikagyűrűs öltönyösök, a diszkrét és elegáns nők, és fel-felütötte a fejét néhány vitathatatlan aberrált, rossz külsejű fej is, akik hol a kínálatot, hol a többi vásárlót vizslatták. Alapvetően lehettem volna akár a sarki közértben is.

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta