INTIM

Nem kellesz már! Variációk egy témára

2010. március 19., péntek 08:54

hianyNem kívántam, és nem kívántak. Mindkettő megesett már velem. Mindkettőnek szakítás lett a vége. Vannak törvényszerűségek, amelyek alól nincs kivétel. Ha egy kapcsolatban eljön az idő, amikor valaki nem akar többé a másikkal lefeküdni, akkor előbb vagy utóbb bekövetkezik a VÉG. És nincs kivétel.

1. A fürdőkádban ülök. Már legalább egy órája. Nem sietek, nem akarok kimenni, tudom, hogy rám vár. Utálom, ahogy vizslat a sóvár tekintetével. Undorodom tőle, és jó ideje fájdalmat okoz az érintése. Kiábrándultam belőle jó pár hónappal ezelőtt. Nem tudok férfiként tekinteni rá többé. Persze ő nem érti, mi történt, pedig ezerszer elmondtam neki, nem lesz ez így jó. Hát, bekövetkezett. Kiábrándultam, és nem akarom többé. A testem se akarja. Csak lefekszem mellé, és átfordulok a másik oldalamra. Még sokáig nem alszom el, de visszafojtva szuszogok, nehogy meghallja, hogy ébren vagyok. Azt hiszem, már ő is kezd beletörődni a helyzetbe. Hallom, amikor kimegy a fürdőszobába, és maszturbál. Szánalmas. Gyűlölöm, és sajnálom. El kellene hagynom, de még nem megy. Nem vagyok elég erős. Nincs meg a következő áldozatom, és ki az, aki egyedül akar lenni? Gyáva vagyok, hogy kimondjam, vége, nem kellesz többé, ezért nap, mint nap csinálom tovább. Mindaddig, amíg valakinél elszakad a cérna. Jó, persze tudom, anyám is leélte így az életét, mondják, hogy sok házasság így végzi, de én nem akarom.

Több mint egy évig éltem egy olyan férfival, akit nem kívántam. Félreléptem. Többször is. Nem vagyok rá büszke. Hónapokig szenvedtettem, amíg végre megkönnyebbülhetett. Ő hagyott el. Megérdemeltem. Gyáva voltam, hogy kimondjam, vége! Nem kellesz már. Így jár az, aki nem cselekszik, a leckét nem kerülheti el.


Pár évvel később...

2. A fürdőkádban ül. Már legalább egy órája. Persze, hogy nem siet. Nehogy bepróbálkozzak nála. Újabban már az öltözést is inkább megoldja úgy, hogy én ne lássam. És ez hónapok óta így megy. Először azt hittem, egy veszekedés lecsengésének vagyunk áldozatai. Aztán azt mondta, fáradt. Majd azt, hogy nem tudja, mi baja van, nem kívánja a szexet. Túl vagyok a síráson, a hiszti, és a dackorszakon, csendes beletörődésbe burkolóztam. Ami azt illeti, beleszoktam az új szerepbe. Egyre kevésbé hiányzik a szex, de azért gondolok rá. A probléma ott van az agyam hátsó zugában. Próbálom nem észrevenni a kis rohadékot, de néha kijátszik engem, és előtör. Ilyenkor odaállok a tükör elé meztelenül, és utálom magamat. Szánalmas vagyok, egy gyáva, aki nem mer változtatni. Persze tudom, hogy baj van. Nagy baj. Törvényszerű, hogy így nem maradhat. Mert így nem lehet hosszú hónapokon át élni. Pedig mennyien megteszik. És mennyien hazudnak maguknak! Mert előbb vagy utóbb mindig jön egy harmadik. Kegyetlenül hangzik, de így igaz. És jönni fog valaki, akit majd kívánnak.

Több, mint egy éven át éltem szex mentes kapcsolatban, mert nem kívántak. Hónapról hónapra jobban gyűlöltem magam, a testem, a lelkem, a gyávaságom. Végül én hagytam el, ő még ehhez is gyáva volt. Gyávább, mint én. Hogy kimondja, vége, nem kellesz már! Egy tucat nővel megcsalt. Megérdemeltem. Három évembe telt, amíg újra összeszedtem magam. Így jár az, aki nem veszi a jeleket. Aki csukott szemmel jár, az a végén a kemény leckét sem kerülheti el.

Kedves Olvasó, magadra ismertél? Változtass!

 

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.03.19 17:25:11drica

  Huuuh, de jó, hogy velem ilyen még nem történt....

 • 2010.03.19 23:15:42IQLight

  Ötször szerepel a "gyáva" szó a cikkben, mindkét sztorinak a kapcsolat esett áldozatául. Ezexerint akkor vagy erős, ha lelépsz? Asszem sikítani tudnék...

  "Üss, vagy fuss!", ha jól tudom, így hívják szaknyelvileg. 1 addig ütötte, míg a másik el nem hagyta. 2 elfutott.

  Hátat fordítani, félrelépni, ágy szélén ülni és közben az önsajnálaton kívül semmit sem tenni, a harmadikat várni, elhagyni... ezek egyikéhez sem kell bátorság. Kérdem én: Hol van ebben a fejlődés? Ott, hogy bátran elfutott... pffffff... és vitte magával tovább a saját sza...ööö...szennyesét. Megérdemelte. Miért gondolják azt az emberek, hogy csupán a környezetük megváltoztatása által a lelkük nem fog tovább rothadni?

  Ottmaradni, kitartani, szeretni és szerethetővé válni, nah az már valami. Az tényleg változás és semmi köze a környezethez.

 • 2010.03.23 10:56:10a barna, aki szőke

  IQLight! Szívemből szóltál.....
  Minden menthető, akarni kell és tenni érte. Együtt megoldani, és az első jelnél megbeszélni, tenni ellene. Akkor nem fajul idáig a dolog. Amíg meg nem oldjuk, csak elfutunk, újra és újra meg fog történni. Vegyük észre azt, hogy a rossz dolgok azért történnek, hogy megoldjuk őket, nem azért hogy elszaladjunk. Tanuljunk belőle. :)

 • 2010.03.31 07:49:06BRAAJEN

  Biztos mind a ketten több éves(min.10!) nagyon jó és stabil! kapcsolatban éltek. :)
  Semmi gond minden happy, probléma mentes, bizalom-barátság-szerelemre épülő kapcsolatban!
  Mint a mesében!
  ... és boldogan éltek amíg megnem haltak, aki nemhiszi járjon utána....

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta