INTIM

Sokkterápia a leves fölött

2010. május 25., kedd 13:24

luluex_m„Több se kellett, a vacsoránál kibukott belőlem Csernus Imre" meséli Lulu, aki ezúttal egy szorongó dzsipes jelöltre talált. Úgy tűnik, bármennyire elszánt és kitartó, netes ismerkedése újabb és újabb megpróbáltatások elé állítja... Lulu pasit keres, 3. rész.

Alkoholmámoros második randipartnerem után elgondolkodtam, hogy talán azért nem találok normális pasit, mert azok már elkeltek, és épp otthon eszik a vacsorájukat a takaros kis feleségükkel és a gyerekeikkel.

Lehet, hogy már csak a lepattanók juthatnak nekünk?  De hol vannak az elvált férfiak, akik elsőre rosszul voksoltak, és tapasztalattal a hátuk mögött másodszorra már jól akarják csinálni?

Óriási terepjáróval érkezett

Eszmefuttatásom után úgy döntöttem, Randivonalas levelesládámban az elvált férfiakat fogom preferálni. Levelezésbe kezdtem egyikükkel, majd néhány levélváltás után randira hívott Gábor. Találkozónkra egy óriási fekete terepjáróval érkezett. Az első gondolatom az volt, hogy talán kicsinyke férfiasságát kompenzálhatja ekkora autóval. Kedves és udvarias, de kissé zavart volt. Gondoltam, izgul. Egy belvárosi étterembe fuvarozott a böhöm nagy járművel. A parkolással nem sokat foglalkozott, gyakorlatilag a fél utcát elállta, de ő azt állította, neki ez nem probléma.

Sűrűn kipillantgattam az étteremből, hogy mikor látok rendőrt a kocsi körül, de mint utóbb kiderült, nem az autóval akadt probléma, hanem a fiatalemberrel. Feszültnek látszott, sőt, idegesnek, és fél óra múlva kiderült, őt bizony elhagyta a felesége, és nincs túl rajta. Talán még egy kikívánkozó könnycseppet is fel véltem fedezni a nagy fekete autó tulajdonosának a szemében. Ám a java még csak ezután jött. Minden átmenet nélkül elhívott egy közös víkendre. Természetesen nemet mondtam, hiszen ki akar egy vadidegennel azonnal közös hétvégére menni? Ráadásul egy olyan férfival, aki még az exét siratja? Eközben folyamatosan a telefonját nézte, s miután rákérdeztem, mi annyira fontos, hogy nem képes rám figyelni, közölte: a pszichiátere visszahívását várja, mert elfogyott a szorongásoldó tablettája.

Kibukott belőlem Csernus

Több se kellett, kibukott belőlem Csernus Imre. Keményen kiosztottam, de tudtam, hogy igazam van. Mert mindenki lehet rosszul lelkileg, támogatom is a pszichiáterhez járást, de könyörgöm... Amíg valaki nincs túl az ex-feleségén, ne akarjon randizni! Miért nem hagynak az emberek időt a feldolgozásra, és miért félnek kicsit egyedül lenni? Nem gondolhatják, hogy egy fel nem dolgozott házasság után bármit jól tudnának újra csinálni! Kifakadásom után elfogyasztottam a levesemet, és hazamentem. Aztán a hétvége után levelet kaptam tőle, amiben mintegy magát igazolandó, lelkesen mesélte, hogy máris talált valakit, és csodálatos napokat töltöttek együtt. Magamban feltettem a kérdést: hát tényleg erről szól a világ? Hogy ha a felesége elment, jöhetek én vagy egy másik, de oly mindegy is, a lényeg, hogy legyen mellette valaki? Arra jutottam, hogy nekem valószínűleg tényleg nehéz dolgom lesz, hisz én magamat nem találom helyettesíthetőnek, sőt, mást se szeretnék pótolni.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.05.26 18:25:46vmiklos

  Az a tapasztalatom, ha egy férfi/nő azt mondja, nincs túl az exén, valójában azt próbálja kommunikálni, hogy nem kellesz neki. Le akar rázni. Csak nincs elég bátorsága ezt pacekba mondani!

 • 2010.05.26 20:43:40artibus

  vmiklóssal egyetértek. Nem tetszett a nő, hát azt hitte ebben a formában diplomatikusnak tűnik lepattintása. Nem a legjobb megoldás. A nő meg ír ide okosságokat, csak arra nem gondol, hogy ő volt az aki nem felelt meg. Ne Csernust játssza, hanem Csernushoz menjen.

 • 2010.05.26 21:16:15eternity

  Elsőre én is azt gondolnám, hogy "finoman lekoptat". Csakhogy egyrészt elhívta hétvégézni, másrészt utána lelkes levelet írt neki újdonsült kapcsolatáról. Következésképpen nem, nem levakarni akarta Lulut. Hogy mit is akart? Na, ez egy jó kérdés. Szerintem leginkább kettyinteni egyet. Lehetőleg weekend-long. Ott cseszte el, hogy képtelen volt jól játszani a menőt, amit alakítani akart, hisz a menők nem rinyálnak, sem az ex után, sem a nyugibogyójuk után...

 • 2010.05.27 14:18:26Joe69

  Szerintem ilyenkor mindenki hazudik. Felnőtt korban a párkapcsolatokra is érvényes, ami a politikára: mindenki jön valahonnan, valakitől, mindenki volt valami korábban, mindenkinek volt és van előélete. Az pedig nem olyan , mint a kabát, amit levetünk. Miután a kapcsolatok kezdete és vége manapság döntően a nőkön múlik, deklarative a nők szakítanak általában, épp hogy nekik van módjuk megtervezni a dolgot, és általában akkor lépnek, ha már megvan az újabb kiszemelt pasi. Az pedig tipikusan a női "kettős" mérce, hogy a pasi legyen "tiszta", ha őszintén elkottyantja, hogy még nem végzett a bnőjével (nemhogy feleségével) akkor nagy álszent felháborodás, mehet a levesbe ! Ezért hazudik sok pasi az elején, ami szemétség, a nőnek viszont joga van titkolózni, ugyebár. . Én hasonló szituk tömegét láttam fordított felállásban, mindig a nőről derült ki, hogy még megvoltak az exek. Való igaz, hogy ennek bevallását részükről általában a pasi lekoptatása meg az motíválja, hogy az utolsó pillanatban beszarnak.. A terepjárós szitu igen tipikus, csak fordított felállásban: a csajt megcsalja a férje (pasija) egy csajjal, a csaj erre besokall, hogy ő most bepasizik bosszúból ! Aztán persze nem tudja végigjátszani a szerepet, és csak az idejüket rabolja és feleslegesen hülyít társkereső férfiakat.

 • 2010.05.31 15:01:40misch

  Kedves Lulu!

  A parkolással nem sokat foglalkozott, gyakorlatilag a fél utcát elállta, de ő azt állította, neki ez nem probléma.---ezután miért nem mentél el egyből??mindent elárul az emberről az ilyen fokú pofátlanság.

 • 2010.06.02 19:02:10Lulu

  teljesen igazad van....:)

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta