INTIM

Megcsalásom története – Felgöngyölítem Ancsikát

2009. november 18., szerda 15:06

Ha most arra gondolok, hogy Ancsikával jobban érzi magát, hogy vele osztja meg minden gondolatát, hát egyszerűen bepárásodik a szemem, és még mindig üvölteni tudnék a fájdalomtól. Mert fáj, rémesen fáj, nem sejtettem, hogy ez így fájhat!

cikk-tipus-netregeny

 

A francba! Én aztán igazán nem tehetek róla, hogy a BKV átszámozta a buszokat, és átrendezte az útvonalakat! És arról sem, hogy ennélfogva rossz buszra szálltam fel. Na jó, végülis nem történt nagy baj, egy kicsit tovább mentem, ezért gyalogolnom kellett, aztán visszaszálltam valami villamosra, amiről meg előbb sikerült leszállnom. Hiába, formában voltam. De végül beértem az állásinterjúra. Ahogy ácsorogtam a buszon, eszembe jutott egy régi történet.

Gyes után új munkahelyre mentem. Az első napom volt, egy novemberi hétfő reggel, szakadó esőben. A gyerekeket alig lehetett felébreszteni. Nyűgösek voltak, hol az egyik bőgött, hol a másik. A reggeli véletlenül a földön landolt, a tea kiborult. Elromlott a kapunyitónk, mire sikerült kiszabadítani magunkat, a Kicsi fogta magát és tök pucérra vetkőzött. Játszásiból. Jó, a zokni rajta maradt. Másfél órán keresztül araszoltam a városban, lámpától lámpáig, már elindulni is felesleges volt, akkor is késésben voltam. Az óvodától betelefonáltam, hogy sajnos csak most tudok menni, igazán elnézést, de rémes volt ez a reggel, mire azt mondta a főnököm, ő is rémesen sajnálja a dolgot, de előre megmondta, késés nincs. Hát ez volt az én antrém, ami egyben kilépőül is szolgált. Csak ültem az ovi lépcsőjén az esőben, bőgni sem volt erőm. Akkor nagy nehezen visszavettek a régi munkahelyemre, ahonnan ugye nemrégiben viszont kitettek.

Szóval ezen gondolkodtam, az egész históriától kivert a víz, mert bár régen volt, de sikerült újból átélnem az egészet.
Különben meg kicsit szorított a csizmám, és a harisnyám futott, mert reggel beleakadt a körmöm. Még jó, hogy nem látszott. Egyébként térdig érő decens sötét szoknya, klasszikus fehér blúz, ezüst kitűzővel a gallérján. Slussz, ennyi, nem több. Ha kellek, így is kellek, ha meg nem...

Az iroda előterében volt időm megszámolni, hányan jöttünk ugyanarra az állásra. Pontosan tizenketten ültünk, inkább feszegtünk. Mondjuk nem értettem, mi a frásznak hívtak egyszerre, ugyanarra az időre ennyi embert. Aztán kiderült, a dolog lényege a csoportterápiában rejlik. Merthogy egynéhány feladatot csoportosan kellett megoldani, egymás előtt. Na, én ehhez már öreg vagyok, azt hiszem. De aztán csak beadtam a derekam, végülis mit veszíthetek. Érzésem szerint, bohóckodtam, de biztos van erre valami nagyon tudományos szakkifejezés. Utoljára sor került a főnökünkkel való személyes beszélgetésre. A pasi úgy tíz évvel fiatalabb nálam, farmeres srác. A beszélgetés kellemes volt, oldott, s bár nagyon szeretném ezt a munkát, nem fűzök hozzá nagy reményeket. Nyilván nálam fiatalabbat választ. Gyerek nélkül, valami tapasztalattal azért. Egy laza, sportos csajt. Nem egy, férje szeretőjével terhelt középkorú nőt. Na, majd meglátjuk.

Ez az egész állásinterjú arra azért jó volt, hogy ne Andrással meg Ancsikával foglalkozzak. Hogy egy kicsit jobban odafigyeltem magamra, hogy időt szántam a gyerekekre. Valahogy csak ki kell kecmeregni ebből az önsajnálatból, lépnem kell. Azt kell elsősorban eldöntenem, hogy akarom-e visszakapni a férjemet. Hogy tudok-e majd újra bízni benne, hogy képes vagyok-e megbocsátani. Egyiket se tudom még igazán. Azt igen, hogy hosszú éveket töltöttünk egymással. Hogy mindig velem volt, amikor kellett. Hogy soha senkivel nem tudtam olyan jót dumálni, mint vele. És eszembe jutott a fiúk születése. Ott volt, mellettem volt, akkor is. Tudom, mennyire várta mindkettőt, és azt is jól tudom, hogy igazán jó apja a srácoknak. De ha most arra gondolok, hogy Ancsikával jobban érzi magát, hogy vele osztja meg minden gondolatát, hát egyszerűen bepárásodik a szemem,és még mindig üvölteni tudnék a fájdalomtól. Mert fáj, rémesen fáj. 

De még otthon volt anyuka is. Anyuka meggyőzése arról, hogy apuka milyen magányos és számkivetett lehet néküle, nem volt egyszerű. A végén már olyasmiket mondtam, hogy a férfiakat nem lehet magukra hagyni, mert túl azon, hogy éhen halnak, ágyban dohányozva felgyújtják a házat. Igaz, hogy apuka nem dohányzik, de ez elhanyagolható részlet. Szóval sikerült hazaküldeni anyukát, aki azért csak elmondta, hogy az ő fiacskája mennyi mindent megtesz a családjáért, és hogy nekem ezt igazán respektálnom kell. 
És akkor a pályaudvaron azt találtam mondani neki válaszképp, ha majd Andriska eldönti, hogy végül ki a fontos neki, akkor elgondolkozom én is. Valószínűleg azóta is ezen az egy mondaton töpreng.

Hogy mi lesz a következő program? Azt hiszem, romeltakarítás.
Felgöngyölítem én ezt az Ancsika problematikát. 

 

Folytatjuk...

cikk-tipus-altalanos

« előző rész || következő rész »


cikk-tipus-linkek

A megcsalás módjai – a rendelő padlója
A megcsalás módjai – a régi barát
A megcsalás módjai – az egyalkalmas

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.11.18 19:18:09zutty

  Na ja az ember nem tudja, hogy kínjában sírjon v. röhögjön, így inkább a kettő között fetreng.

  Nagyon tetszik ahogy írsz. Imádom!

 • 2009.11.19 13:24:58babus

  Úristen, hátborzongató, hogy mennyire az én érzéseimet írod le... Nagyon várom a folytatást! Az Ancsikák meg... monnyanak le!

 • 2009.11.20 07:17:22zizz

  ez valóban hátborzongató.... főleg, hogy velem is hasonló történik... igaz nem Ancsika de Aval kezdődik... :), viszont munkám még van... egyenlőre. Várom a következő leckét :) kicsit írhatnál sűrűbben is.

 • 2009.11.20 10:19:35babus

  Szia Sorstárs! :( Veled Vagyok! :)

 • 2009.11.20 13:14:22sutyiboy

  bassz, faszi létemre ugyanígy jártam.....
  ergo...nem csak a férfiak rosszak! :-)

 • 2009.11.20 16:16:46babus

  Látom, vagyunk így néhányan...:-( Nagyon-nagyon szeretném, ha valaki megosztaná velem, hogy ő hogyan tudja ezt kezelni - vagy hogyan nem :-) Hónapok óta kínlódom, talán segíthetnénk egymáson... Privátban: nemancsikavagyok@gmail.com Jó kis csoportterápia lehet még belőle:-)))

 • 2009.11.21 13:53:26sutyiboy

  babus!
  kezelni???? ugye viccelsz!
  nem igazán ide való lenne, ha leírnám, hogyan jártam, de neked priviben megteszem!
  vannak fokozatok, de sztem én a legrosszabb szélsőséget kaptam, amit lehet!
  kezelés: Idő-idő-idő! ez se oldja meg, csak más lesz a színezete. és egy idő után rájössz, hogy bár tragikus, azért lehet benne látni szépet, az élet nagy oktatását. csillogó-villogó világ semmi perc alatt dől romba, a tervek, az álmok semmivé válnak, és gyakorlatilag nulláról kezded felépíteni önmagad. és mikor kilábalsz a gödörből valamelyest, akkor tudatosul benned, hogy valójában nem történt más, mint hogy az életed egyik periódusa lezárult, és kezdődik egy új. csecsemőkor, gyerekkor, ..........feleség-kor.........megcsalt-kor.........jó nő-kor...... :-)))))))
  én már tudok nevetni ezen az egészen! szerintem Te is fogsz! idővel!

 • 2009.11.21 14:25:18zizz

  ezt velem is megoszthatnád.....
  Ráadásul a bizonytalanság a legrosszabb... amikor nem tudod mi is történt valójában. Hinni akarod, hogy semmi, de jelek nem ezt mutatják.... én is tanácstalan helyzetben vagyok, ráadásul nagyon friss a dolog 3 hete derült ki, hogy valami nem stimmel... azóta hazugságban élek? vagy igazat mond? vajon miért teker? ezt már eljátszottuk 3x.... még hányszor? Merre menjek? a gyerekeimet mivel teszem tönkre? ha lépek? ha maradok? 34 évesen még kezdhetek új életet.... 10 év múlva is? hozzunk össze egy privát chatet... vagy valamit
  msn? skype? mail? mi lenne a legjobb?
  Írjatok.

 • 2009.11.21 21:42:18sutyiboy

  kávé, az lenne a legjobb :-)
  jó megoldás nincs, csak kevésbé rossz!
  adj 1 mail címet, és megtudod Te is.

 • 2009.11.22 05:07:03zizz

  special_lifekukacindamail.hu
  Köszi

 • 2009.11.22 08:50:03babus

  Idő, idő.. De mennyi??? Bár... én már a "jó nő-kor"-ban vagyok:-))) Csak a szívem ne akarna folyton beleszakadni... Ja, a mailcímemben nincs szóköz, az csak elütés volt, bocsi. Ha írnál... Jó lenne ezt férfi-szemszögéből is látni, talán lefordíthatnál néhány dolgot pasinyelvből:-) Annyi mindent nem értek... Tudom, hogy te is ezen az oldalon állsz, de mégiscsak férfi vagy:-)
  Az első ép gondolatom az volt, hogy én is megcsalom. Bosszúból. Aztán azért, hogy bebizonyítsam, nő vagyok. Aztán azért, hogy megérthessem. Ez is elmúlt, képtelen lennék hűtlenségre. De még mindig nem értem...

  Zizz, köszi a levelet, válaszoltam!

 • 2009.11.22 16:41:27sutyiboy

  OK, holnap lesz időm, és bepötyögöm.
  babus: a gondolat jó, én is bizonyítani akartam, hogy még kellek valakinek. De nem azért nem tudtam megtenni, mert hogy hűtlenség, hanem mert rájöttem, hogy nem oldja meg az alap problémát: hogy fel lettem szarvazva!
  Zizz: 34 a legjobb kor! :-)

 • 2009.11.22 19:17:38zizz

  sutyiboy... szerintem is a legjobb korban vagyok :D
  Szívem szerint én is elmennék és jól bepaliznék.... de ez megold valamit? Nem hiszem... De hogy nem fogok itthon ülni, arra várva hogy felépüljön újra a bizalom vára, az is biztos. December 5én buli? :D Kiadhatnánk magunkból a "fájdalmat".
  Ha jól értem Te már túl vagy rajta.... sikerült megtalálni az igazit? Vagy még keresed? Vagy nincs is ilyen??
  Kíváncsian várom leveled, babussal együtt ;)

 • 2009.11.23 13:04:11BRAAJEN

  Relatíve ez a "felszarvazás" dolog! :-) Mind két részről. Minden dologhoz legalább két ember kell. De lehet három is. A leépülő kapcsolatok a mindennapi monoton mókuskerék után egész más világ nyílik néha az embernek. A kipróbálás meg néha nagy pofára esést hozhat! Csöbörböl vödörbe. Aztán jön a két szék effektus. Magában keresse az ember először, hogy mi a gond. Nem ész osztás jelleggel, de van saját tapasztalat! :P

 • 2009.11.23 13:19:25zizz

  Braajen... Téged is szívesen elolvasunk... :) sőőőt, a tanácsaidat meglátásodat is szívesen vesszük... én mindenképp... special_lifekukacindamailponthu

 • 2009.11.23 14:02:35babus

  Én is, én is!!!
  Tudod Braajen, tényleg többszereplős. De a megcsalás, akkor is CSALÁS. Aki megcsalja a másikat, azzal szokott védekezni, hogy de adtam a jeleket, hogy nem jó valami, neadjisten SZÓLTAM is... Nagyon sarkítva egy példa: odamegy hozzád az utcán egy ember, pénzt kér, mert nincs mit ennie. Próbálsz nem figyelni rá, esetleg el is hajtod, hogy neked sincs. Erre kitépi a táskát a kezedből. Lopás. Pedig SZÓLT, hogy pénz kell neki... Ja, hogy erre nem ez a megoldás???

 • 2009.11.23 16:59:00BRAAJEN

  Tanács? Milyen tanácsot lehet adni, és kinek? Akit "megcsaltak" vagy aki "megcsalt"?
  Ki a hibás? Mindig a csaló? Nem a rendszerben van a hiba? Hány olyan párt ismertek akik 10-20-30-....éve együtt élnek, de nem jóban-rosszban csak rosszban! De még is együtt élnek, mert a család, a gyerekek, a ház, a ......
  Nem lehet tanácsot adni. ezt valahogy úgy mondják, hogy mindenki a saját életét b... el. Nincs jó válasz rá. Nem ismerhetsz minden mozgató rugót. Viszont talán annyis is elég, hogy valakinek elmondod a bajodat/problémádat. Aki jól tud hallgatni és kérdezni az már fél megoldás, és amíg elmondod a bajodat valahogy te is láthatsz valami megoldást. De legtöbbször az anyagi függőség a baj. Ezért élnek olyan jól a pszichológusok! :-)

 • 2009.11.24 13:08:54babus

  Sutyiboy, merre vagy? Két nő lesi ajkaidat, hogy szórd az igét, és téged nem vonz a lehetőség? :-D
  Zizz-zel már vadul levelezünk, "dívány-terápián" vagyunk, bár csak a magam nevében nyilatkozhatok, nagyon jót tett a lelkemnek:-) Keblemre ember! :-D

  Ha valaki csatlakozni kíván, szívesen látjuk, fent megtalálja elérhetőségeinket...

 • 2009.11.24 13:56:52BRAAJEN

  Ketten egy díványon? Akkor oda már nem pszihiáter kell! :P

 • 2009.11.24 16:00:47zizz

  hanem Braajen? :D

  Tényleg jót tesz... már csak beszélni róla.... bár én még nagyon az elején vagyok az ügynek, totál káosszal a fejemben...
  Meghallgatnék egy hím oldalt is :)

 • 2009.11.25 12:51:35düsi83

  Én is jártam már ebben a cipőben és sajnos beigazolódott minden amitől féltem. Nálam egy Andika lépett a helyemre.

 • 2009.11.25 14:04:01zizz

  vicces... nekünk is Andikánk van...állítólag

 • 2009.11.25 17:50:11babus

  Nyafi-nyafi, mi van má' Ancsikával???

 • 2009.11.25 20:26:58sutyiboy

  nyugi, csak a b..zi szolgáltató miatt nem volt netem!
  holnap írok! kiírom magamból! ha megélem, mert k..va szarul vok!
  rohadt h1n1! :-)

 • 2009.11.26 14:09:32zizz

  igenigen... folytatásért kiáltunk!

 • 2009.11.26 17:46:18babus

  Ancsikát elvitte a H1N1, András elkapta tőle, de hála hű felesége gondos ápolásának, túlélte. Újra halálosan beleszeretett, asszony pedig lelépett a háziorvossal, akivel még most is boldogan él. Andrásunk pedig azóta is azon gondolkozik, hogy hol rontotta el...

  Igen. Ez csak így történhetett... Ezért nincs folytatás.. :-D

 • 2009.11.26 18:10:32BRAAJEN

  Most van nyomozati fázisban az ügy!
  Monk keresi a lehetőségeket és a nyomokat!
  De a sánta kutya, meg a szög a zsákból utóléri!
  De talán ez csak most fog megtörténni, mert január lessz? A jövőben játszódik a történet!

 • 2009.11.26 19:07:19sutyiboy

  wow...ez igen!
  :-)

 • 2009.11.27 08:12:05zizz

  sutyiboy...
  válaszoltam a leveledre.... de visszajött, hogy rossz a mail cím... törölted is?
  nekem közben megváltozott a mail címem, mert nem tudok belépni.... hogy iért ne kérdezd... mert vannak erre különböző kombinációim...

 • 2009.11.27 15:53:01sutyiboy

  nem töröltem.
  nem tudom, mi van. próbáld mégegyszer.
  jól írtad?

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta