INTIM

Lábfetisiszták klubja

2009. szeptember 14., hétfő 19:44

labfetis-kicsiAz a nő, aki ad a lábára, bizonyára élvezné is, ha a talpát nyalogatnák, ujjait szopogatnák – állítja a klub alapítója, aki szerint minden harmadik férfi látens lábfetisiszta, csak nem meri bevallani.


Bajban vannak a magyar lábfetisiszták – tudtuk meg Zsolttól, a Footswingers Klub alapítójától. A magát lábimádónak valló középkorú férfi tizenöt bulit szervezett már, de mostanában nem találnak megfelelő helyet a rendezvény lebonyolítására, ugyanis a swingerklubok piacán tulajdonosváltások zajlanak. Így szünetelnek a találkozók. 

A neten kukkolnak

Pedig az igény óriási. A „szakember”  szerint minden harmadik férfi odavan, ahogyan ő mondja, a lábikókért. Csak ezt kevesen merik maguknak bevallani. A legtöbben csendben, otthon, az interneten keresztül kukkolnak. Se szeri, se száma az olyan oldalaknak, ahol a női lábak imádata a fő téma. A Footswingers klubba azonban csak negyvenen járnak állandóan. Ők bátran és nyíltan felvállalják lábimádatukat.

Zsolt már fiatal korában felfedezte, hogy először egy lányt térdtől lefelé néz meg. Ha szép formásnak tartja a lábfejét, ujjait, akkor téved feljebb a tekintete. Lehet szép lábfeje egy 150 kilós hölgynek is, vagy csúnya, ápolatlan lába egy nagy mellű szexbombának, ám Zsoltot ez esetben egyik sem hozza lázba. Állítja, fontos a szép láb, de szükséges a teljes test összhangja is. 

A felismerés receptje

És honnan tudja, hogy egy hölgy vevő lenne a lába általi kényeztetésnek? Igazán egyszerű a recept. A hosszú évek tapasztalatai azt bizonyítják számára, hogy az a nő, aki ad a lábára, az bizonyára élvezné, ha a talpát nyalogatnák, ujjait szopogatnák. Ám a Fottswingers Klub alapítója szerint lesújtó látvány fogadja, ha nyáron végigmegy az utcán. Szerinte, csak nagyon kevesen ápolják megfelelően a lábukat. 

 

Még a lábakról:

Mariann a Footswingers Klub tagjai közé tartozik – pontosabban azok közé a nők közé, akik imádják, ha egy férfi lázba jön a talpa, lábujjai kényeztetésétől. | A lábpetting művészete

Már az első alkalommal észrevettem, milyen hatást vált ki belőle a lábfejem látványa: felhördül, szaporábban veszi a levegőt, és vadul csókolni kezdi a bokámat. Ő is a lábak szerelmese. | A lábamra gerjed a pasim

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta