INTIM

Felpróbáltuk a G-pont vibrátort

2010. január 17., vasárnap 16:56

gpont-leadKicsit műanyag, a szaga sem az igazi, és bizony kell pár nekifutás, mire az ember belejön a használatába – önkielégítéshez és előjátékhoz működhet, bár érdemes előtte utánanézni, hol is az a bizonyos pont. És azt persze ne várd, hogy helyettesítheti a valódit.

cikk-tipus-hotsztori


Van, akit kapásból kiráz a hideg, ha segédeszközökről esik szó, és akad, aki nagy rutinnal rendelkezik a témában; a két hozzáállás között félúton pedig vannak azok, akiket érdekel a dolog, de hiányzik a mersz, a nekifutás, az elképzelés ahhoz, hogy bemerészkedjenek egy szexshopba és vásároljanak maguknak/párjuknak egy darabot – talán mert nem nagyon tudják, mi mire való. Ezért döntöttünk úgy, hogy testközelből – de a jó ízlés határain belül - megpróbáljuk bemutatni az egyes szexjátékokat, részletekig menő élménybeszámolóval azonban nem szolgálunk. Multiorgazmusok és pikáns történetek sem kerülnek ide, csak ízelítőt adunk, kedvet csinálunk, vagy lelohasztunk – de aki nem hiszi, az egyszerűen járjon utána maga! Ezúttal a G-pont vibrátor van terítéken. 


Szóval van ez a hajlított alakú műpénisz, amit megvásárolhatunk rezgő, illetve nem rezgő (dildó) formátumban, és a női anatómia egy különleges pontját, az úgynevezett Gräfenger pontot hivatott stimulálni. A G-pont vibrátor számtalan formában kapható, találunk keskenyet, vastagot, ibolyaszínűt, de fehéret egyaránt, a lényeg: arról lehet felismerni, hogy a játék finoman hajlított, a csomagolások többségén pedig ott virít egy hatalmas G-betű. 

A segédeszközök alapanyaga változatos, van közöttük üveg, fekete műanyag, és zselé alapú, ami a műanyaggal és az üveggel ellentétben puhább - feltételezzük, a pénisz halmazállapotát igyekszik hűen visszaadni. A szexshopokban megvásárolható G-pont vibrátor ára a minőség függvényében változik, a gagyi verzió – amit ránézésre felismer a vásárló – pár ezer forintért elérhető, míg a komolyabb darabok tíz-tizenöt ezer körül kezdődnek. 
 

Nem segédeszköz, játék!

gpontMielőtt jobban elmélyednénk a háztartási kellék működésének ismertetésében, fontos tisztázni egy körülményt. Gyakran megesik, hogy egy szexuális segédeszköz, eredeti funkciójával ellentétben, rossz hatással van használója lelkére, a röhejes színű tárgy tovább növeli a frusztrációt: vagy azért, mert az erotikus befektetést úgy éli meg, hogy neki csak idétlen tárgy jutott, vagy azért, mert úgy érezheti, a segédeszköz nélkül már nem is kell a férfinak. Ilyen esetekben mindenki sürgősen terelje pozitív mederbe gondolatait: az egész csak egy játék, kacagni kell rajta és élvezni, amit a testből kivált. Ha ez nem megy, érdemes inkább hagyni az egészet. De le kell tenni a vásárlásról akkor is, ha valaki csak azért érez késztetést, hogy beruházzon egy szerkezetbe, mert az állítólagos trendek ezt diktálják. A csudába ezekkel is! 
 

Nem estünk hasra

Na de térjünk a lényegre! Első darabunk egy középkategóriás, zselé alapú G-pont vibrátor, amihez az eladó tanácsára vásároltunk egy flakon síkosítót is –  vizes bázisút, ez ugyanis nem kezdi ki a szexjáték alapanyagát. A segédeszköz első tapintásra kicsit tapadós, és csak nehezen lehet elvonatkoztatni attól a tipikus műanyag szagtól, amit új gépjárművekben szagol az ember. Ez a szag sajnos számtalan meleg vizes, szappanos öblítést követően sem tűnt el, és kicsit kellemetlenné teszi a használatot – félő, hogy az érzékenyebbek nyálkahártyája is irritációval reagál, ez esetben érdemes az üveg eszköz mellett dönteni. 

A szerkezet ceruzaelemmel működik, és aki szeretné, a zuhany alatt is kipróbálhatja, az eszköz ugyanis wóter rezisztent, leszigetelték. Működésbe tulajdonosa úgy hozhatja, ha a vibrátor végén található tekerős kupakot elfordítja; aki pedig a gyors ritmust szereti, az fordít rajta még egyet, és kész. Pofonegyszerű! 

Munka közben a harsány színű szerkezet halkan zümmög – de ezt volt szerencsénk a pénztárnál megtapasztalni, ott ugyanis az eladó kicsomagolta a vibrátort, beletett két elemet, és az orrunk előtt, a mögöttünk várakozó vásárlók szeme láttára, beindította a játékot. (Ez így szokás, ne tessék ezen meglepődni)! Szóval a gép nesztelen, és nagyon sok síkosítót eszik.
 

Szeret-nem szeret?

A G-pont vibrátor érzésre természetesen nem hasonlítható össze az „eredetivel”, de önkielégítéskor és előjátékkor is kimondottan kellemes. A szexbe egy kis színt visz, hiszen a partner számára is izgató lehet látni, ahogy a kedves kielégíti, izgatja magát, de sokan szeretnek a másik testén maguk manőverezni. Bár a tárgyat a G-pont stimulálására tervezték, a klitorisz és a popsi területe is izgatható vele. (Itt hívnánk fel a figyelmet, amennyiben a segédeszköz több helyre is becsúszik, mindenképen óvszert kell húzni rá, a fertőzések, nemi betegségek ugyanis a segédeszközökkel is átadhatók. Használat után (és előtt) a meleg vizes, szappanos öblítés kötelező)! Ami a vibrátor kellemetlen mellékhatásait illeti, síkosító nélkül dörzsöl, és bizony kell pár nekifutás, hogy az ember belejöjjön a használatba, ehhez nem árt utánanézni, hol is található az a bizonyos G-pont, és érdemes rákeresni néhány G-pont szexpózokra, hogy a művi behatolás majdnem olyan jó legyen, mint az eredeti! 

 

Hol található a G-pont? 

Először Ernst Gräfenberg, német nőgyógyász írt (1950) először az érzékeny pontról, ami az orvos neve után kapta a G-folt elnevezést. A kutató vizsgálatai során feltételezte, közösülés során a klitorisz ingerlésével nem lehet eljutni az orgazmusig, és mivel a hüvely fala minimális idegvégződéssel rendelkezik, lennie kell egy, az orgazmusért felelős pontnak a hüvelyen belül. Ez a különleges terület a hüvely elülső falán, a hüvelynyílástól körülbelül 4-5 centiméterre tapintható ki, izgalmi állapotban pedig megduzzad. 

 

cikk-tipus-linkek

Díványakrobata – A női ejakuláció
Már Arisztotelész is tudott róla, a nyolcvanas évekig a vizeletmegtartási problémákkal hozták összefüggésbe, ma leginkább a G-ponttal –a női ejakuláció története gyakorlati útmutatóval.

Csak mítosz a G-pont?
2008-ban bebizonyították a nőgyógyászati UFÓ létezését, míg egy évvel később cáfolták – akár létezik a különleges erogén zóna, akár nem, érdemes időt fordítani a keresgélésére...

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.01.18 19:27:01bob1900

  Ha valamiről írsz nézz utána mi a neve!!
  G-pont [szerkesztés]
  Megtekintett lap (+/-)
  Ez az utolsó megtekintett változat (összes); elfogadva: 2010. január 13.
  Pontosság megtekintett

  A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.

  G-spot = G-pont

  A G-pont, Grafenberg-pont, a vagina mellső falán található. Valójában nem egy pontról beszélünk, hanem körülbelül 1–1,5 cm átmérőjű területről, melynek izgatása sokszor mind a klitorális mind a hüvelyi orgazmusnál erősebb kéjérzetet okoz.

  Története

  Az elnevezés, vagyis a G-pont név Ernst Gräfenberg német származású ausztrál tudóshoz kapcsolódik, aki 1950-ben publikálta egy tanulmányban a felfedezést, miszerint létezik egy olyan terület, amely a női szexualitásban rendkívül fontos szerepet játszik.

  Látog Grafenberg vagy Gräfenberg de semmiképp sem az, amit Te írsz!
  A többi stimmel !

 • 2010.02.10 12:29:51alexissa

  bob1900, kicsit kedvesebb is lehettél volna...
  a dildó szótól a hideg kiráz, brrrrrrrrr

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta