INTIM

Elég a beszólós pasikból!

2009. június 20., szombat 08:47

vba-beszolos-pasiKedves Köbüki, vagy bárhogy is feded magad, megtisztelő, hogy (így vagy úgy) méltattad a Vibrátorhoz fűződő viszonytalanságomat. Írásodat olvasva mégis az jutott eszembe, vajon miért van az, hogy a pasik nagy többsége soha nem állja meg beszólogatás nélkül…


V. B. eredetileg ezt írta: Le a Vibrátorral!,
amire Obaku ezt válaszolta: Hova tegyük a vibrátort?

 

Meséld már el, kérlek, hogy működik ez nálatok! Mert azért lássuk be, ez a helyzet elég bizarr, soha nem találkoztunk, legfeljebb a Dívány oldalain érintkezhettünk egymás gondolataival, erre hirtelen, mint a viszketés, rád tör a kényszer, hogy reflektálj egy cikkre, melyet korántsem neked, hanem a hozzám hasonló nőknek írtam. Tudod, ez olyan, mintha egy csajbulira hívtunk volna egy csippendél fiút, aki a sminkszobából titokban kilógatja a fülét, mint egy roggyant nagyi, és jól felháborodik a pletykákon. Eztán előviharzik, és ahelyett, hogy a fenekét riszálná, vagy legalább sütit hozna be, belekotyog a nagyok dolgába, és megmondja, mit hová tegyünk.

Drága Obaku (ez az!), ne hidd, hogy bántani akarlak, dehogy. Csak tényleg kíváncsi lennék, mi zajlik ilyenkor bennetek, beszólogatós pasikban, milyen mentális folyam indul meg és söpör el minden addigi fontosat… Talán egy távoli hangot hallotok, amely utasít: MOST MENJ, ÉS OSZD AZ ÉSZT, vagy veleszületett reflex ez, hogy a nőt oktatgatni kell, meg kell neki magyarázni, mit gondoljon, mit érezzen, és hová tegye mindezt, még ha egy Vibrátorról van is szó?! Esetleg a műszaki imprinting tör elő, és nem tűrheti, hogy Vibrátorról (ami csak egy „rezgő tárgy”, ugye, ahogy ezt mindannyiunk örömére meg is határoztad) kissé elemelkedve essen szó? Tudod, jelképesen! Általában! Mint bármiről, ami profánná, egyhangúvá, „egy helyben való masszírozássá” redukálja két ember legspirituálisabb élményét. Írhattam volna Vibrátor helyett pornófilmről, viagráról, guminőről, essünk már túl rajta vagy mindegy, csak darázs ne jöjjön belőle viszonyokról, vagyis pótcselekvésről, szánalmas pótszerekről.

Mert tudod-e, mi teszi a szexet a legvadabb fantáziáknál is izgalmasabbá? 
Nem tudod? 
Hát ez az. 
Köszönöm, hogy elmagyaráztad nekem, nekünk, hogy a fenti gépezet nem magától berreg és zizeg, így most már sokkal jobb.

Végezetül eloszlatnám néhány téves rögzülésedet.
Ha nekem valami egyszer tényleg beakad, arról te soha nem fogod tudni megmondani, voltaképpen hol lenne a helye. Nem csak azért, mert pasi vagy, ráadásul beszólogatós, hanem azért, mert bizonyos dolgokra az ember csak legbelül találhat választ.

Cikkem nem a Vibrátorról szólt (bár csalinak jó, nézd meg, téged is felpörgetett…), hanem a szerelemről. Jó, tény, ez így nem volt nagybetűkkel odaírva, csupán a sorok közt bújt el, onnan kacsingatott. Tudom, ez a férfiagynak már bonyolult, a férfiagy csak akkor fogékony, ha valami motoros, elemes cucc kerül elő, ha valami gyönyörködtetően sima és egyértelmű, vagy ha nő mondja. Mert ha valamit nő mond, azt a legtöbb férfi szerint újra kell gondolni, ki kell javítgatni, meg kell magyarázni, át kell értelmezni.

És ha már itt tartunk, elárulok néhány titkot neked és a többi beszólogatós barátodnak.
A szerelemben nincs olyan, hogy aktus. Ugyanis címkék sincsenek, egyáltalán.
Szeretkezés közben nincsenek öt percek. Se negyvenek. Vagyis, ha majd egyszer kipróbálod a mama vibrátora és stopper nélkül, rá fogsz döbbenni, hogy közben bizony megáll az idő. Nincs. Eltűnik.
(Ha nálad mégis van, akkor valamit nagyon rosszul csináltál. Javaslom, kérdezd meg a nőt, hogy kellett volna másképp…)

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.06.21 09:32:49kis sas

  Kedves Bernadett!

  Csak szeretném mondani, hogy te most épp úgy beszólsz Kübikinek, mint ő neked. Egyébként maximális egyetértés Vibrátor ügyben veled, nekem még soha eddigi életemben nem jutott az eszembe, hogy ilyet vagy másmilyet kipróbáljak. Se bilincset, se domina jelmezt, se ostort. Sőt viszolygok a grupitól, a kluboktól, ahol párok szednek fel párokat. Egyszerű sima kiégésnek tartom, ha valakinek erre van szüksége, de közöm hozzá semmi, ha neki úgy, akkor úgy, nekem meg másképp, és kész.
  De te nagyon berághattál a pasikra! De gondolom, vibrátor még így se kell :-))

 • 2009.06.25 09:49:41texas0478

  Kedves Bernadett!

  Picit szerényebben, nem vagytok egy súlycsoportban köbüki kollégával.

  Üdv.

  Tx

 • 2009.08.20 18:09:25Skyler

  Kedves Berni,

  két hozzászólás itt a végén: én leszek a harmadik. Amúgy előre szólok, nekem ma írhatnékom van, ezért "szólok be" ismét Neked. Immár nagybetűvel írom a névmást, nehogy a vád érjen, hogy nem adom meg a tiszteletet. Amit te, valljuk be, némiképp elfelejtettél Obakuval kapcsolatban.

  És most van itt a pillanat, amikor hálát adok, hogy nem pár száz évvel ezelőtt éltél: tuti rengeteg embert írtottál volna ki nagyrabecsült véleményed alapján.

  Még a női hozzászóló is észreveszi: „De te nagyon berághattál a pasikra! De gondolom, vibrátor még így se kell :-))” A férfi hozzászóló pedig renkívül tömören és lényegretörően fogalmaz :D Jót mulattam. De mivel ma írhatnékom van, ezért én részletesebb leszek.

  Tipikus női taktika, hogy amikor a vita tárgyáról kellene eszmét cserélni, a Nő hirtelen átvált a vita alanyára. Ez történt most is. Hogyan lehetséges, hogy valakit negatívan minősítesz, aki reagál a cikkedre? Ha csak női olvasótábornak írsz, akkor tedd azt egy olyan zárt fórumon, ahol csak a nők olvashatják azt. De amíg szólásszabadság van, engedtessék meg, hogy az egyetértők és az egyet (vagy többet) nem értők reagálhassanak.

  Cikked valóban nem a vibrátorról szólt, de nem is a Szerelemről; még csak a szerelemről sem (igen, van kisbetűs szerelem is), hanem ismételten csak az előítéletedről. Itt bemutatásra kerül az általad szerelemnek gondolt dolog idalizált képe. Sajnos (vagy inkább szerencsére) , ez a dolog mindenkinél másképp jelentkezik, ezért Neked nem kellene explicit kijelenteni, hogy mi az. Mert az nem a Szerelem, hanem csak egy kép a fejedben. Jobban mondva, az egod ilyennek akarja (akarná) a szerelmet.

  Végezetül csatlakozom texas0478 olvasótárshoz:

  Kicsit hátrább az agyarakkal!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta