INTIM

Elájult, csak nem tőlem

2010. május 20., csütörtök 09:10 |

elajult_mLulut az első randi megrázó végkimenetele sem riasztotta el attól, hogy a neten keresse másik felét. „Esélyt adok annak is, aki elsőre nem tűnik tuti befutónak..." – gondolta, ám az események ezúttal is extrém fordulatot vettek. Lulu pasit keres 2. rész.

A csúfos véget ért első randim után megvitattam az esetet barátnőimmel. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy nem is kell reagálni a jogász férfi obszcén mms-ére. Ha valaki itt tart felnőtt fejjel, azon már nem lehet változtatni. Hagytam hát a dolgot.

Randivonalas regisztrációmat azonban meghagytam, és munka után hozzáláttam a beérkezett levelek elolvasásához. Úgy döntöttem, ezek után nem a fotó, és nem is a leírt szavak fognak dönteni. Esélyt adok annak is, aki elsőre nem tűnik tuti befutónak.
Egy szállodában dolgozó alkalmazottal bonyolódtam levélváltásba, aki egy kedves, barna, kékszemű, magát sportosnak, szórakoztatónak, és 176 cm-esnek valló fiatalember volt. Néhány levélváltás után a Ferenciek terén beszéltünk meg randit, a Jégbüfé előtt.  A kislányom hetente kétszer az édesapjánál alszik, így ezeket a találkozókat igyekszem akkorra időzíteni. Úgy érzem, neki semmit sem kell tudnia arról, hogy az édesanyja társat keres. Ha valaki kiállja az idő próbáját, úgyis megismeri majd. Felhagyva első randis elveimet, ezúttal magas sarkút és szoknyát húztam. Hét órakor pontosan érkeztem a találkára. Negyed órát ácsorogtam az utcán, mire megérkezett Tamás. Lefagytam, hisz ránézésre legalább tíz centivel volt alacsonyabb nálam, amitől olyan érzésem lett, mintha egy égimeszelő lennék a magam 174 cm-ével. Kiderült, hogy ő csak 172 cm, négyet behazudott, hogy szóba álljak vele.

Az első pillanatban tudtam, hogy ez nem lesz így jó. Nálam nem lehet füllentéssel indítani. Mégis úgy döntöttem, egy beszélgetést, egy esélyt megér, legfeljebb eltöltök valakivel néhány kellemes órát. Egy pubot választottunk, én fehér bort rendeltem, ő vöröset. Kellemesen telt az idő, egész jó beszélgetőpartnernek bizonyult, de egyre csak rendelte magának az újabb és újabb pohár borokat. Én kettőnél megálltam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy randipartnerem időközben berúgott. De nem is akárhogy. Szófosása lett, majd kontrollálatlanul rendelte ki sorban az italokat. Végül a pincérlány szólt, hogy zárnának. Akkorra a fiatalember már állni nem tudott a lábán, artikulálatlanul formálta a szavakat, én pedig zavarban voltam. Mit csináljak egy vadidegennel, aki az első randin leissza magát? Rendeltem egy taxit, és betuszkoltam az addigra gyakorlatilag öntudatlan pasit. Kisvártatva elkezdett hívogatni. Tízpercenként csörgette a telefonomat – talán otthon kicsit magához tért –, és biztosított arról, hogy legközelebb is látni akar. Kapott még egy esélyt, de az az este is hasonlóan végződött. Én pedig úgy döntöttem, hogy köszönöm szépen, a jövőben nem vágyom egy állandóan piás társaságra.

Nesze neked első randi!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2010.05.20 13:53:13Doris

  Istenem! Ez mindenkivel megesik, hogy az alacsonyabb férfik találják meg? Barinőm is kifogta, és már egyszer én is. Elképesztől....

 • 2010.05.20 14:17:17Martian

  Nem az a gáz, hogy alacsonyabb 2 centivel, hanem hogy piás... mi a francot lehet egy ilyennel kezdeni?

 • 2010.05.20 14:29:26eternity

  Én sem vagyok óriásnő (170 cm), de valahogy mindig a dugók akarnak ismerkedni velem. Sajnálom, tudom én, hogy ez randa dolog, de vazze, ez az evolúció, fiúk: a meggyőző testfelépítésű hím az alkalmas hím. Ez van.

 • 2010.05.20 14:31:03eternity

  Azt mondjuk konkrétan nem is értem, hogyan lehet második lehetőséget adni egy alkesznak. Na jó, talán nem alkesz, csak idegeske, de sajnos az is problémás, hiszen képtelen egy pár órás stresszt kiállni drog-támogatás nélkül. Selejt.

 • 2010.05.20 14:46:43amalric

  Egyéb adottságaid milyenek? Cici, popsi? Elég nagy a melled? Elég kerek a segged? Elég szép vagy ahhoz, hogy szóba álljak veled? Tudod, evolúciós okok: a szép arc, a nagy mell, a kerek fenék, a fiatalság jó géneket sejtet. Ha egy nő ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, kell a fenének. Ez van, babám.

 • 2010.05.20 14:47:36Johnny312

  Kedves eternity és Doris, persze, hogy a "dugók" (köszönjük szépen) akarnak ismerkedni veletek, mikor őket minden nő lerázza. Próbálkoznak, hiszen nem jutnak nőhöz, és közben eljutnak hozzátok is :) Sajnos az alacsony nők is égimeszelőkre vágynak, akkor mit csináljanak az alacsony pasik???
  Mellesleg nem értem én ezt az egész hülyeséget, én is 172 cm vagyok, az exem 180 cm volt, 6 évig éltünk együtt. Nem emiatt szakítottunk...

 • 2010.05.20 16:41:47Eperkedő

  Kedves Lulu !

  A cikkeid nagyon szimpatikusak, sokat mosolygok rajtuk, no meg kicsit szomorú is ha valóban így történt. A második esélyt nem igazán részletezted. Lehet 1-2 kérdésem a fórumon kívül ?

 • 2010.05.20 17:39:42fisssi

  Nem akarok vádaskodni, de azért kicsit szkeptikus vagyok a sztorik valóságtartalmát illetően... kettőből kétszer kifogni ilyen gáz alakokat vagy hatalmas balszerencsét sejtet, vagy netán egy kicsit "kicsinosított" történetet (?) Ezt úgy írom, hogy viszonylag sok netes első randin vagyok túl és nekem össze-vissza egyszer volt szerencsén ilyen cinkes . (szerencsére)

  Mindazonáltal szórakoztató a cikksorozat, kíváncsian várom a folytatást.

 • 2010.05.20 19:46:37IQLight

  Evolúció??? Ekkora árvizek jönnek, hogy 170 cm kell a túléléshez? :D

  186 vagyok -ezexerint túlélem. LOL

 • 2010.05.20 21:35:50_Gabi_

  Grat mindkettőtöknek. (Amikor 170 cm-s magas férfinak azt mondja egy (egyébként 155 cm magas) nő, hogy alacsony, akkor azért az embernek torkán akad a prézli.) Azt hittem, a Díványt entellektüellek olvassák és kommentelik. Bááár... legalább nem hazudtatok...

 • 2010.05.20 21:47:51eternity

  hehe
  Milyen magas vagy, kedves?

 • 2010.05.20 21:50:07eternity

  Épp ekkora volt az exem. És nem a méret volt a lényeg ott sem. :)

 • 2010.05.20 23:13:09Szamok Embere

  Ha ilyen jók vagytok, miért nem bírtok találni valakit? Keresgéljetek szorgalmasan...

 • 2010.05.21 08:57:26nemkiralylany

  két gondolat ébredt bennem a cikk nyomán:
  1. eddig még nem vitt rá alélek, hogy neten keressem a partnereimet. talán a bizalmatlanságom, talán a hasonló történetek, de egyelőre bízom a hagyományos módszerekben :) na nem mintha könnyebb feladat lenne, de a "hideg" randiktól egyszerűen fáááázoooom. Na persze sosem mondom, hogy soha....
  2. a barátnőim hívták fel a figyelmemet arra a tényre, hogy azok a pasik, akik tetszenek, általában maximum 2 cm-rel magasabb mint én. Elgondolkodtam. És tényleg, sőt volt köztük alacsonyabb is. Nem tudatosan, de valahogy mindig így alakul. Akkor ez most perverzió? :)

 • 2010.05.21 09:00:17nemkiralylany

  sorry, ezt-azt elírtam...

 • 2010.05.21 09:43:22magil

  Nekem bejönnek az alacsonyabb pasik... Vagyis azok, akik pont akkorák mint én, vagy csak picit magasabbak. AZ utóbbi 3 pont ilyen volt :)

 • 2010.05.21 10:23:01Lulu

  Szia, minden történet, amit leírok igaz.:) Örülök, ha tetszenek!

 • 2010.05.21 10:24:14Lulu

  persze. Igyexem majd válaszolni rájuk. kérek e-mail címet!

 • 2010.05.21 10:55:06Joe69

  Én 187 vagyok, az első komoly barátnőm anno 190 volt:)) azóta is nosztalgiám van a klassz magas csajok iránt, sajnos, nemigen jöttek be azóta, viszont azt megfigyeltem, hogy gyakran kavarnak alacsonyabb, nemegyszer kifejezetten kövérkés pasikkal, a fene az izlésüket:)

 • 2010.05.21 13:10:46lezstu

  Látom kicsit pesszimista itt a hangulat.
  Lehet, hogy csupán egy szerencsés csajszi vagyok, de nekem úgy látszik sikerült elsőre megtalálnom a Net-en a páromat.Igaz nem paráztam, belevágtam, mert hajtott a sok negatív vélemény olvasása után a kíváncsiság, hogy valóban csak bárgyú, szerencsétlen, esetenként "gonosz" pasasok hirdethetik magukat az ilyen fórumokon.Hát nekem a véleményem és a tapasztalatom az, hogy vannak fenn a világhálón kedves, megértő, humoros, jóképű...(és még sorolhatnám a jó tulajdonságokkal megáldott )pasik.Nyitott szívvel és megfelelő hozzáállással mindenki meg fogja találni a párját, akár a Net-en is.Higgyétek el:Véletlenek NINCSENEK!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta