INTIM

Szemezz! – 3 tipp, hogy fogj pasit

2009. augusztus 12., szerda 10:50

Kicsit flörtölnél vagy fölszednél egy pasit, de mélyen belül tudod: ha ráéreznél a szemezés lényegére, kinyitnád Pandora szelencéjét… 3 tipp, hogy ellenállhatatlan légy, és megszerezd, akit akarsz – de vajon kapcsolatban elmúlik?

 

szemezz-fokuszNincs pasid, vagy van, de lecserélnéd, vagy le se cserélnéd, csak nagyon bizserget annak a magas olaszos srácnak a nézése. Szeretnél szemezni, de valahogy elidegeskeded, a döntõ pillanatban mindig zavarba jössz, és az öledbe öntöd a kávédat, vagy leejted a telefonodat. Pedig szemezni nem ördöngösség, talán csak a következményeitõl való félelem miatt vált ilyen nehézzé. A Dívány tanácsai, hogy a pupillacsatát – legalább idõlegesen – megnyerd…

1. Szemezz vele, engedd be!
A nézés egyes módozatairól könyvet lehet írni, de ha könyvbõl tanulsz szemezni, úgyis mellélõsz. Ha az ujjad köré tekernéd a pasit, másképp nézz rá. Ne a férfit, hanem az embert nézd benne – engedd összeolvadni a tekinteteteket, élvezd a belsõ bizsergést, de ne vigyél bele hátsó gondolatot. Maradj kíváncsi, mint egy gyerek, legyél tanúja a pillanatnak, maradj mégis kívülálló. 
Élvezd, hogy egy hosszú pillanatig összekapcsolódtok, ízlelgesd õt a tekintetén keresztül. Próbálj ráérezni, milyen ember is õ, milyen belsõ energiái vannak. Ne a testre koncentrálj, ne azt nézd, mit és hogyan csinál vagy mond – nézd õt magát, azt, aki a fekete pupillák mögött lakik. Ne zavarjon, hogy nem illik 3 másodpercnél tovább bámulni valakire, ezt csak azért találták ki, mert ha nem lenne ez a korlát, házasság és párkapcsolat ide vagy oda, naponta kerülhetnél bárkivel tetszõleges közelségbe. 
Érezz rá, ahogy az ártatlan kíváncsiság összekapcsol vele, megszüntetve a köztetek lévõ távolságot. Ne gondolkodj a következõ lépéseden, a következményeken. Egyszerűen figyeld a lényét, és már meg is fogtad õt –- nagyon ritkán kapja meg ezt az õszinte megnyílást.

2. Figyelj rá minden sejteddel!
Ha beszédbe elegyedsz vele, hallgasd, figyeld az egész testeddel, ne csak a szemeddel vagy a füleddel. Nem kell belsõ kommentekkel kísérned a szavait, mert megszakítod a köztetek lévõ áramlást. A figyelem az, amire vágyik, nem pedig az, hogy egyetérts vele, vagy épp kritizáld, amit mond. Az összhang nem a szavakon, hanem a csenden keresztül bontakozik ki – sokkal intenzívebben, mint azt valaha gondoltad volna. A mai rohanó világban nincs idõ arra, hogy egymásra figyeljünk. Ha te mégis meg tudod tenni, unikálissá válsz számára egybõl, mert a figyelmedbõl energiát nyer (www.libri.hu/konyv/momo.html), feldobódik, bizsereg, és érzi, hogy te más vagy. Hadd mondjon bármit, te pedig hagyd, hogy a szavak között valahol a mélyben egymásba folyjatok – és máris visszavonhatatlanul vonzódni kezd hozzád. Ezt keresi, és még csak nem is tudja.

3. Ne tagadd a szexualitásod!
Összekulcsolódik a tekintetetek, és érzed, ahogy a vágy meg-megmozdul benned. Élvezd, de ne fordulj az érzés irányába, maradj közömbös a szexualitás hullámzására. És közben tudd, hogy ugyanez játszódik le benne is: húzod magaddal kis játékod segítségével. Ne akard elrejteni a vágyad! Nem azzal veszed le a lábáról, hogy jéghegynek mutatod magad, hanem azzal, ha kitárod felé a saját emberi érzéseidet, de azok nem sodornak téged magukkal. Ne gondolj arra, hogy a társadalom, a szüleid, a barátaid vagy a kollégáid hogy vélekednek a benned munkáló ösztönökrõl, azok elfojtásáról vagy kiengedésérõl. Így misztikus leszel számára, igazi erotikus NÕ, mert érzi benned, hogy integráltad saját szexualitásodat. Egyszerre láthatja benned a felszabadult és a tudatos lényt, akit nem köt gúzsba az ösztön.

Könnyű és a világ legnehezebb feladata is egyben. Gyakorlás közben derül ki ugyanis, hogy nincs az a jól kézben tartott kapcsolat, ami akadálya lenne két ember összeolvadásának, ha mindkettõ nyitottan viszonyul a másikhoz. A „helyes szemezés” megtanulásával az ember elfelejti az ideges, zavart, „nem megfelelõ szemezést”. Az azonban tovább kísér, és az álomtárs fölszedését követõen sem hajlandó többé visszavonulót fújni. A megfelelõ szemezés elsajátítása sokkal inkább lelki gyakorlat a kitárulkozásra, mint egyszer használatos eszköz egy pasi összeszedésére. Ha igazán jól csinálod, látni fogod, hogy a szexuális energiák efféle megmozgatása örök érvényű és visszavonhatatlan. Ha valami elkezd áramlani, azt egy aláírás és egy templomi holtomiglan-holtodiglan nem tudja többé megakasztani.

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2009.08.15 10:54:30atomjani

    Hát azért egy foglalt pasival én nem próbálnám ki, mert az asszony biztos verekedne érte.:)

  • 2009.12.10 20:27:06pua.hu

    Nagyon jó dolgok ezek. Csak be kell őket gyakorolni.

    Csatlakozz a legnagyobb és legjobb közösséghez:

    http://www.pua.hu

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta