INTIM

Csak vadidegennel szexelek!

2009. szeptember 8., kedd 14:07

Rita rendszeres látogatója a swingerklubnak, de soha nem kezd olyan pasival, aki egy alkalomnál többet akar – ő kizárólag a szexre hajt, be- és levezetés nélkül. Azt mondja, neki így jó. Swingerklub 2.

A barátaim, kollégáim, ismerőseim szemében én egy szegény, dilis, szingli csaj vagyok, aki a hétvégéit a mamájával tölti, és a barátnőivel jár moziba. A múltkor az egyik céges buliban felajánlotta az egyik kollégám: „Ha szükséged van egy férfira, állok rendelkezésedre." Egy pillanatra elgondolkodtam a dolgon, de nem mentem bele. A szexuális életemnek szigorú szabályai vannak. Nem szexelek ismerőssel. Csak és kizárólag vadidegenekkel. Hogy miért? Megmagyarázom.

A kollégák szerint én vagyok a férfiak álma: szőke, kék szemű, nőiesen domború idomokkal. Nem értik, hogy miért nincs komoly kapcsolatom. Azt szoktam mondani, hogy amióta, nem sokkal az esküvőm előtt, elhagyott a vőlegényem, nem tudok férfira gondolni. Félek a mély kapcsolatoktól. De ez csak részben igaz.

Ez az én furcsa szexuális magatartásom még az egyetem alatt kezdődött. A könyvtárban mindennap velem szemben ült egy srác. Akárhányszor ránéztem, elfogott a vágy. Annyira, hogy alig tudtam koncentrálni a könyvre. Nem voltam belé szerelmes. Csak arra tudtam gondolni, szexelni akarok vele vadul, gátlástalanul. Egyáltalán nem tudtam, mit kezdjek ezzel a vágyammal, ezért bejelentkeztem egy internetes fórumra, ahol szex- és párkapcsolati kérdésekről folyt a vita.

Elég egyértelmű tanácsot kaptam ott: mondjam meg a srácnak, hogy szexelni akarok vele. A legtöbb férfinak bejönnek a kezdeményező csajok. Nem mertem megtenni. Ehelyett megbeszéltem egy találkát az egyik fórumozóval. A randi előtt olyan ideges voltam, hogy azt hittem, visszafordulok, de az izgalom, a kíváncsiság és a nimfomániám hajtott. Út közben csak azon járt az eszem, vajon milyen lesz egy ismeretlen férfival meztelenül…

Egy kávézóban találkoztunk, aztán átmentünk a szomszédos hotelbe. Döbbenetes élmény volt. Később rájöttem, miért olyan jó ez az anonim szex nekem. Azért, mert ha nem ismerjük, és soha nem is fogjuk viszontlátni egymást, akkor nincsenek gátlások. Ez felszabadít és kárpótol azért, hogy néha azt gondolom a szex után: „Most gyorsan el innen!".

A legtöbb férfit itt, a klubban vagy az interneten szedem fel. Mindig más hotelben találkozom velük. Vagy a parkban. Néha az illetőnél otthon, de soha nem nálam. Nemrégiben a patikában találkoztam az egyik alkalmi partneremmel. Egymásra néztünk, udvariasan bólintottunk, és gyorsan tovább mentünk. Tetszett nekem, át is futott a fejemen, mi lenne, ha megkockáztatnék vele egy futó kalandot vagy akár egy kapcsolatot is, mert egyszer jó volt vele a szex… Talán tíz év múlva. Most még élvezem, hogy el tudom választani: az egyik oldalon van a családom, a barátok, akikkel mindig biztonságban és jól érzem magam. A másik oldalon viszont van az anonim, tabumentes szex.

 

 

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

 

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2009.09.08 15:40:41szőkelány

  talán inkább a tabukat és gátlásokat kellene levetkőzni... nincs bajom az alkalmi szexszel, de nagyon lehangoló egy olyan alkalmi partner, aki szex után arra gondol, "gyorsan el innen" (még ha a saját gátlásai elől is menekül). az utána még a szex része egy ideig, ha nincs közös leállás, akkor nagyon bénának tűnik. valahogy akkor köszöni meg az ember, ha nem is szavakkal.

 • 2009.09.08 20:05:58puffancs

  szerintem ez kitalalt tortenet. szohasznalat, hozzaallas a szexhez, mind termeszetellenesek es temaidegenek. masik az elso bekezdes E/3-ban irodik, a tobbi mar E/1-ben. ez meg hogy?
  szerintem aki a cikket irta, meg nem szexelt amugy. egy jo kiadosat biztos nem.

 • 2009.09.08 23:49:58rosencrantz

  Ezek a kitalált cikkek nem a valóságról szólnak. Álmokat kínálnak jól szituált, beérkezett, de izgalomra vágyó nőknek.
  ’Szex kikötözve’, ’szado-mazó a brókerrel’, ’a lábamra gerjed a pasim’, ’prosti lett a barátnőm’, ’a lányom fekete férfivel jár’, ’a barátnőm leszbikus’.
  Közhelyesen trendi témák.
  Ha az olvasóknak valóban át kéne élniük ezeket, sikítozva menekülnének vissza a mostani unalmas életükbe, a jól-rosszul kereső, békésen kopaszodó férjük mellé.
  De olvasni róla (szerencsére) semmibe nem kerül.
  És az elképzelt izgalom, is izgalom.
  Ezt szolgálják a kitalált írások.

  A Díványnak nincs sok köze a való világhoz, és a valódi újságíráshoz. Csak egy profin megcsinált TERMÉK.
  Mindenki megkapja, amit akar: Az olvasók az álmaikat, az index csoport a bevételt, a szerzők meg a honoráriumot.

  Akinek valami hiányzik ezen kívül, az ne itt keresse.

 • 2009.09.09 06:41:34shenkerdaniel

  Tisztelt Rosencrantz!

  Ezekben a cikkekben természetesen vannak - ha nem is túlzások, de - élénkebb, kiszinezetebb gondolatok/mondatok mint amik a hétköznapokban vagy az átlagosnak vélt életben előfordulnak/előfordulhatnak. Jelen cikkek valamilyen életérzést, hangulatot, izgalmat, pikantériát kívánnak ábrázolni, ennek eszközei lehetnek az Ön által túlzónak talált megfogalmazások, témaválasztások.

  Íróink bizonyos rovatokban vagy adott tartalmaknál szabadságot élveznek, ahogy ezen rovatoknál is; a gasztro rovatunk ilyen szempontból lényegesebben földhözragadtabb (bár nem szívesen használom ezt a kifejezést a receptek tükrében).

  Gondolom, hogy egy magazin esetében diverzifikált tartalmat kell előállítani, így valóban igaza lehet (annak ellenére, hogy sarkosan fogalmaz): 'az elképzelt izgalom is izgalom'. Valóban az, ahogy - akár sok más férfi vagy női magazin tartalom esetében is - szórakoztatnak, ötleteket adhatnak ezek az írások; feltételezem senki nem megy végig 'listaszerűen' egy top50 szextippen, vagy senki nem gondolja komolyan, hogy egy akciófilm jelenete a való életben újraélhető (vagy reális)....de arra az időre míg ezeket fogyasztjuk szórakoztatnak/kikapcsolnak.

  A Díványon azt gondolom, hogy kellő mennyiségű és változatos tartalom szerepel; trendinek vagy közhelyesnek semmiképpen sem nevezném - példának okáért - a kettőslátás rovatunkat.

  A Díványnak van köze a valódi világhoz és a valódi újságíráshoz.

  Örömmel állok rendelkezésére, hogy a 'valódi' fogalmát megvitassuk,
  Köszönve a 'profi' jelzőt és azt, hogy minket olvas,
  Bízva abban, hogy talál kedvére való tartalmat oldalunkon,
  Kellemes napot,
  Tisztelettel,

  Shenker Dániel
  lapigazgató

 • 2009.09.09 08:59:46Beautyqueen

  hogy mennyire valós, vagy nem a cikkíró tapasztalata a témakörben igazából lehet vitatni, csak felesleges.
  azt, hogy vannak emberek (nők/férfiak), akik a legkülönbfélébb okokból életük egy szakaszában alkalmi viszonyokat létesítsenek vadidegenekkel, már kevésbé.
  ékes bizonyítéka ennek az ismerkedős oldalak, társkeresők virágzása, ahol egy-két levélváltás, vagy telefon után egy személyes találkozó keretében gyakorlatilag fél óra alatt gond nélkül el lehet jutni a bemutatkozástól az eszevesztett, ösztönös dugásig.

  elítéli ezt a világ?
  persze.
  attól izgalmas?
  még jó, annál inkább az!

  az elképzelt izgalom pedig bizony sokkal intenzívebb is lehet, mint a valós, hiszen az ilyen ábrándokban pont az a jó, minden úgy történik, ahogy mi (én) szeretnénk.

  a lapigazgató úr hozzászólása meg nemcsak korrekt és átfogó, (bár az energia ráfordítást tekintve első olvasatra talán picit túlzó), hanem szellemes és nagyon ügyesen marketingezős is egyben.
  ilyen jellegű megnyilvánulásra mostanában nem láttam példát a magyar online újságírásban.

  mindenkinek a legjobbakat,
  peace.

 • 2009.09.09 14:34:25sonia

  Rosencrantz, honnan veszed, hogy ezek a történetek kitaláltak?
  "Ha az olvasóknak valóban át kellene élniük ezeket, sikítozva menekülnének": mióta kell átélni bármit, amit olvasunk a való életben, legyen az akár igaz, akár kitalált történet?
  "Mostani unalmas életükbe, kopaszodó férjük mellé": honnan veszed, hogy unalmas az olvasó élete? Honnan veszed, hogy kopaszodik a férje?
  Nem véletlenül a te agyadban tengenek túl a közhelyek? Netán még korlátolt is vagy?

 • 2009.09.09 21:17:26rosencrantz

  Nyilván a korlátoltság jele, ha feltűnik, hogy egy internetes magazin napi rendszerességgel, tudatosan forszírozza a szexuális témát, a főoldalon célozza meg az olvasók ösztönvilágát, de kitalált történeteiben nem megy túl a trendi banalitásokon.
  A lap mainstream, (népszerűnek jelölt) cikkei szinte egytől ebből a körből kerülnek ki: A szexuális közhelylistát tárgyalják (a szado-mazó brókertől, a leszbikus barátnőn keresztül a lábpetting művészetéig).
  Nyugodtan lehetünk őszinték: ez idáig nem újságírás: A nagyrészt szerzők által, klaviatúra előtt kiagyalt történetek megjelentetésének célja leginkább az olvasók érdeklődésének felkeltése, a klikkelés szám növelése: mert erre jönnek a hirdetők. (Ha valódi tartalmat akarnának adni, akkor ezt a kérdést, nyilván nem kitalált írásokkal mutatnák be.)
  Az is nyilvánvaló, hogy ez az ösztönvilágra ható, szexuális vonulat adja el a lapot, és egyébként van mellette egyéb, értékesebb tartalom is, mely viszont önállóan, Díványként nem élne meg.
  Viszont, mivel a Dívány egy gazdasági vállalkozás, a pénzcsinálásról szól. Tehát a szexuális téma itt a lényeg, mert az hozza a pénzt.
  A szexuális téma napi tárgyalása, tehát nyilván a szerkesztők és a tulajdonosok tudatos választása, és a hirdetőkről szól, és nem az olvasókról.

  Nincs ezzel baj, csak ne legyünk, már álszentek. A Dívány létrehozói a legegyszerűbb utat választották: naponta nyomogatják az olvasókon az „szexuális ösztön” gombot, aztán beszedik a pénzt.
  Persze, ezt csinálja a Playboy, és Hustler magazin is, csak ők nem játsszák el, hogy mások lennének, amik.


  További jó „újságírást”.


  R.

 • 2009.09.10 22:18:08shenkerdaniel


  Tisztelt Rosencrancz!

  Engedje meg, hogy – nagyságrendileg sorrendben - pontokban válaszoljak:

  - Nem (én) gondolom a korlátoltság jelének észrevételeit (minden véleményt, mint azt most is olvashatja, figyelembe veszünk),de ha megengedi tiltakoznék a ’forszírozni’ kifejezés ellen; ezek a cikkek a legolvasotabbak közé tartoznak így az eröltetést (mint akár kifejezést is) nem érzem helyénvalónak .

  - Kétlem, hogy a mainstream és a ’szexuális közhelylista’ közé egyenlőségjelet lehet tenni. Jelzem, hogy első kommentjében ezt írta: ’Ha az olvasóknak valóban át kéne élniük ezeket, sikítozva menekülnének vissza a mostani unalmas életükbe, a jól-rosszul kereső, békésen kopaszodó férjük mellé.’
  Így a közhely kifejezés – gondolom – némileg ambivalens.

  - Az, hogy mi újságírás és mi nem, azt nem a téma választása illetve annak fikció tartalma határozza meg; (némileg csúsztatva és hatásvadász módon, de semmiképpen sem összehasonlítva) jelzem, hogy Shakespeare műveiben is van fikció de ez nem von le irodalmi jelentőségükből; ahogyan Agatha Christie munkásságát sem lehet negligálni.
  Újságírok irják a bulvár napilapokat, amiket könnyű (akár joggal is) pocskondiázni, de ezeknél a tartalmaknál is van komoly szakmai munka. Más mint egy hetilappnál ami irodalomról és életről ír, de attól még van. A Díványon kifogásolt tartalmak újságírók által lettek előállítva, nem hiszem, hogy a megfogalmazások pongyolák, logikátlanok, magyartalanok vagy szinvonaltalanok lennének.

  - Köszönjük, hogy talál más értékes tartalmat, de ha megengedi akkor a megélhetésünk illetve az üzlet gazdasági/pénzügyi részleteibe nem avatnám be.

  - Nem lehet olvasók (és az ő tömegük, elégedettségük) nélkül hirdetőknek magazint/tartalmat előállítani; ez gondolom logikus.

  - Szerintem sincs baj és álszentek sem vagyunk. (nem állítottuk, hogy nem készítünk szexualitással foglalkozó tartalmat és nem rejtettük el a gasztró rovatba sem)

  - Biztosíthatom, ha lennének gombok az olvasókon akkor minden tartalomszolgáltató - és Orwell is - nagyon elégedett lenne, mert nem okozna gondot a megfelelő arányok eltalálása (amiről gondolom alapvetően beszélgetünk most).

  - Nem játszuk el, hogy mások vagyunk mint amik, nem értem mire alapozza feltételezését, továbbá Larry Flint és Radnai Péter is többet tesznek mint ’szexuális ösztön’ gombokat nyomogatnak (már ha maradunk az Ön által használt megfogalmazásnál) és pénzt kaszíroznak.

  Egy induló tartalom sikere vagy sikertelensége – valóban - sok esetben a megfelelő arányokon múlhat, ezen természetesen folyamatosan dolgozunk. Bízom abban, hogy bizonyos rovataink Őnnek tetsző arányokkal illetve tartalmakkal bírnak vagy fognak rendelkezni a közeljövőben..

  Megértésében bízva kérem, hogy jelen levelezésünket – amennyiben még látja értelmét – emailek formájában folytassuk és ne jelen cikk kommentjei közt tegyük.

  Továbbra is köszönve észrevételeit,
  Tisztelettel,

  Shenker Dániel
  lapigazgató

 • 2009.09.11 06:10:28tarajos

  rózsi, te..... hogy furulyázzon rajtad egy vadászgörény: de nehéz lehet így élni, ilyen megmondós küldetéstudattal, egy ilyen világban.

 • 2009.09.11 06:53:17rosencrantz

  te csak tudod, hogy megy ez... épp most mondtad meg a tuttit... :-))))


  (az köztünk a különbség, hogy ha a tiédhez hasonló stílusban akarnék beszélgetni, nem kéne ennyit túráztatnom magam, elég lenne beszólni az első commentelőnek, bárhol, bármiért)

 • 2009.09.11 07:00:10rosencrantz

  Tisztelt lapigazgató úr!


  Értékelem a tartását és a stílusát, nyilván nem kellemes dolog, ha az induló lapjukat ezzel a kellemetlen váddal, így a mézeshetek alatt betámadja valaki.
  Továbbra sem győzött meg, de nem erőltetem tovább. Most következne az, hogy szétszedjük egymás mondatait, és a szavakon lovagolunk, de nekem ez nem fontos ennyire.


  Üdvözlettel,

  R.

 • 2009.09.11 07:23:25shenkerdaniel

  Tisztelt Rosencrantz (feltétlezem:) Úr!

  Köszönöm.
  Nem tekintem vádnak sem támadásnak észrevételeit; sajnalom, hogy nem győztem meg, remélem tartalmaink a jövőben megteszik ezt helyettem.

  Bízva abban, hogy ha kölcsönösen 'erőltetjük' (Ön az olvasást, mi a változatos tartalom előállítását) akkor hasonlóan fogunk a Díványra tekinteni,
  Kellemes napot kívánva,
  Tisztelettel,

  Shenker Dániel
  lapigazgató

 • 2009.09.11 07:42:45boglaki

  értem a vitát, nade ez a szócsépélés..
  rosencrantz valamiért csak idenavigált a cikkhez, nem? álmokért, vitáért, szájtépésért.. ki tudja? ha hiszünk neki - biztosan nem a valóságért! viszont úgy tűnik szeret írni: talán be kellene venni szerzőnek :)

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta