INTIM

Az amerikai, a gólya és a dildó

2009. május 21., csütörtök 00:48

szexfantaziaVajon miről szexfantáziálnak leggyakrabban a nők, és miről
a férfiak? Egy amerikai kutatócsoport – nyilván szigorúan a gyakorlatot véve alapul – összegezte vágyainkat. Szerzőnk viszont azt a pillanatot idézi fel, amikor kislányként először szembesült a nemek különbözőségével, míg szerkesztőnk, a témához kapcsolódva, a dildó kérdésköréről értekezett – szigorúan nem tudományos alapon.

 

Amerikai kutatók megvizsgálták, melyek a leggyakoribb szexfantáziák. Nincs túl nagy meglepetés, ha csak az nem, hogy a jelek szerint a „szex a kedvessel” vezet. Ez vagy jót jelent, vagy azt, hogy a férfiak idomítása sikeres volt és lezártnak tekinthető. Bővebben a kutatás eredményeiről és a toplistáról itt olvashatsz.


Kapcsolódó jegyzetek:

Na jó, nem a gólya hozza!

Délután a játszótéren gyűltünk köré, gumicukorral csalt magához. A gumicukor hamar elfogyott, de akkor már késő volt, nyakig benne voltunk. Szóval ez az a nagy titok! Nem akartam hinni a fülemnek.


Akarom-e azt a dildót?

A dildóra koncentrálva: a vágyam arra irányult, hogy szerepet cserélhessek a barátnőmmel, és megtapasztaljam, milyen neki ugyanaz az együttlét. A fantáziám ehhez egy metaforát dobott, és erős kétségeim vannak, tudnám-e élvezni, ha a párom a valóságban bontaná ki.

 

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta