INTIM

A szex, a gyerek és az erőszak

2009. július 24., péntek 18:10

durva-szex-fokuszA lányom születése után házaséletünk konvergált a zéró felé – ha az apjával kiéhezetten, néha, lopva mégis egymásnak estünk, hát annak biztosan coitus interruptus volt a vége. Mert Zsófi felsírt, vagy macijával a kezében ágyunk végében megjelent. Totális volt a csőd.

Ha most megpróbálok visszaemlékezni, mikor durvult el a szex közöttünk, a megismerkedésünk körüli időkig kell visszalapoznom…

Lacival mindig is bolondul, vadul és mohón szerettük egymást. De ráérősen, hosszasan, néha órákig is. Ha csak hozzám ért, apró villámok szaladtak végig a gerincemen. Örökké összebújni való helyeket kerestünk. Volt egy kockás sála. Napközben, amikor nélküle voltam, ezt a puha sálat szorítottam magamhoz. Olyan volt nekem a bőre illata, a közelsége, mint csecsemő számára az anyja érintése. Fizikailag és lelkileg is állandóan szükségét éreztem, hogy vele legyek. Természetes volt, hogy összeházasodtunk. Zsófi a nászutunkon fogant. Terhességem első hat hónapjában a szexszel nem volt semmi baj. Bennem éppen csak egy kicsit csökkent a testi vágy. Ma persze tudom, hogy az összebújás számomra már mást jelentett. Gyengédséget kerestem az ölelésben.

Nem vad egymásba olvadást, mint régen, hanem biztonságot és bizonyságot. Mert a testem formátlanodott, féltem a szüléstől, attól, hogy az én egészséges, fiatal férjem más, karcsúbb lányok után néz. Az igazi problémák mégis később kezdődtek, amikor már újra karcsú voltam, fürge és ötvenkilós. Zsófi ugyanis a születése utáni hónapokban kétóránként szopott. Rosszul alvó, nyűgös, hasfájós gyerek volt. Kiszorította az apját az ágyamból. Hosszú vajúdás után, ordítva érkezett erre a világra.
A gátmetszés helye sokáig érzékeny volt. Aztán begyulladt a mellem. A lányom szinte egész nap sírt. Anyám még javában dolgozott. Laci szülei vidéken laktak. Segítségünk nem volt, gyerekvigyázóra nem tellett. Mindent előbb kívántam, mint a szexet. Együttléteink egyre rosszabbul sikerültek.

Aztán elmúltak ezek a nehéz idők. Jöttek másfélék. Zsófi kilenc hónaposan járni kezdett. S amikor már járt, nem maradt meg semmiféle kerítés mögött. Ha a járókába tettem, ordított, ha a szobájába zártam, rázta az ajtóra tett rácsot. Éjjel a mi ágyunkban aludt el, s még másfél éves korában is háromszor kelt föl éjszaka. Őszinte leszek, évekig nem volt elég nyugalmunk ahhoz, hogy élvezzük egymást. A sietve lezavart, kapkodós, megszakított együttlétek nekem nem nyújtottak se testi, se lelki kielégülést. Volt, hogy a bennem felkorbácsolódott, de nem levezetett feszültséget úgy oldottam föl, hogy durván Laci nyakába haraptam, vagy a haját húztam. Ő meg viszont. És ez nekem furcsamód valahogy jólesett. Egyre inkább rászoktunk a durva szexre. Ha a hajamba markolt, a nyakszirtembe harapott, nagyon gyorsan elmentem. A szeretkezéseink így egyre rövidebbek és egyre durvábbak lettek. Ehhez a szexhez nem kellett ágy. Jó volt a fürdőszoba is, amíg Zsófi az ágyunkban aludt, vagy az erkély éjszaka, ahol a rácsba kapaszkodva, ajkamat összeharapva fojtottam vissza a sikítást, amit Laci durvasága okozott.
A testemet örökké takarnom kellett, nehogy a kék-zöld foltokat valaki észrevegye. S ez így volt egészen mostanáig, a második terhességemig. Abbahagytuk, mert féltjük a babát. De biztosan érzem, hogy idővel visszatérünk ehhez az Ady is megírta héjanászhoz.

 

A cikket olvasva harvey is felkorbácsolódott kissé. Az ő írása arról, hogyan büntette/bünteti ma is korbáccsal valamikori pasiját, itt olvasható!

 

hot-left

Kattints ide, ha a Dívány HOT! gyűjtőjére mennél további, témába vágó cikkekért!

 

Blogok, amiket olvasunk

STíLER 5 tipp úszógumi ellen

Hiába edzünk és diétázunk, az a fránya úszógumi csak nem akar leolvadni? Ez az öt tipp bármilyen diétába vagy életmódba könnyedén beilleszthető, és segít a lapos has elérésében.

MÁS TÉSZTA Bögrés kefíres süti

Akkorát estem, hogy muszáj volt sütnöm valami vigasztalót. De isteni reggelire vagy vendégvárónak egy pohár finom tea mellé is.

HATÁRÁTKELŐ Los Angelesben az élet...

Egy idő után nem mondod az itthoniaknak, hogy jól vagy, mert mindenki csak arra vár, hogy mondjak végre valami rosszat
Ajánlok blogbejegyzést

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés