INTIM

A főbejárat a férjé

2009. december 27., vasárnap 20:55

szex-kozelkelet-leadNapközben fejkendő (hidzsáb) és testet eltakaró galabijja, vagy csupán szemet láttatni engedő arckendő (niqáb), este azonban minden lekerül, ráadásul nem biztos, hogy a szőrmepamacsos tanga a férjnek szól – szexszokások a Közel-Keleten.

cikk-tipus-riport


A kairói Váci utcában (Talab Harb) egymás hegyén-hátán sorakoznak a csipkés melltartókat, könyökig érő selyemkesztyűket, szőrmepamaccsal díszített tangákat árusító üzletek. Nem ritka, hogy úgy ragadnak a kirakatokra a férfiak, mint kocsiablakra a tapadókorongos Garfield. A csábító kellékek nem csak a „hódítsuk vissza férjünket” pillanatokban kapnak fontos feladatot: ugyanúgy hozzátartoznak egy egyiptomi nő mindennapos öltözékéhez, mint az erős smink, a fejkendő vagy éppen a hosszú galabijja. Nem is hinnénk, de a niqáb (csak a szemet szabadon hagyó öltözék) alatt gyakran szexi tanga vagy csipkés melltartó lapul.
 

szex-kozelkelet-fatyol


Az egyiptomi lányok sem prűdebbek vagy félénkebbek (kivételek persze akadnak), mint európai hölgytársaik: ha megtetszik egy férfi, mindent bevetnek az elcsábításáért. Flörtölnek, csábítanak... és szexelnek is – az sem ritka, hogy több partnerük is akad a házasságot megelőzően.

– Amikor pár éve Kairóba kerültem, a kinti cégem biztosított számomra egy egyiptomi takarítónőt – meséli Zoltán. – Fejkendős, kissé molett, de szép arcú volt. A közeledéséből úgy éreztem, hogy többet akar tőlem, mint a takarítás. Gyakran hozzám dörgölőzött, amikor elment mellettem, pedig volt elég hely. Egyszer kérdőre vontam, hogy miért nem takarít rendesen. Mondtam, hogy nekem kellett helyette padlót súrolnom, bizonyítékul megmutatva neki, hogy a takarítástól mennyi bütyök jött az ujjaimra... erre elkapta a kezemet és simogatni, csókolgatni kezdte. Aztán a kezével jelezte, a szexben is benne van. Én inkább passzoltam, pedig megfordult a fejemben, hogy jó lenne vele lefeküdni, de nem akartam konfliktust se a családjával, se a céggel, mert biztos kitudódott volna... Még ma is csodálkozom azon, hogy be akartak cserkészni egy kimondottan férfiközpontú kultúrában.

szex-kozelkelet-lanyAz egyiptomi menyasszonytól elvárt, hogy szűz legyen a nászéjszakán, de igazából ez sem jelent akadályt. Régóta létezik a szűzhártya-visszaállító műtét, amelyet egyes egyiptomi orvosok olyan rutinnal végeznek, mint egy botoxkezelést. Persze a műtét drága, van, akinek csak műszűzhártyára jut: az elmés szerkezetet nászéjszaka előtt kell a hüvelybe helyezni, hogy aztán a lelkes férj lökéseitől átszakadva megfelelően hitelesnek tűnő művért produkáljon. A tisztesség meg van mentve.

Sokan persze ennél tisztességesebben őrzik szüzességüket: az egyiptomi fiatalok körében igen kedvelt a manuális szex, illetve a hátsó bejárat használata. A kézimunka azért is népszerű, mert a kevésbé tehetősek számára az egyik kézenfekvő randihely a mozi. A szerelmesek gyakran kihasználják azt a másfél-két óra intimitást, amit a sötét terem nyújthat, és csak a film végén rebbennek szét – vagy keresnek új helyet a hátsó sorokban a második felvonáshoz.

Egyiptomban egyre több a válás, létezik nyitott házasság (de persze nem a középosztálybeliek körében), sőt arra is akad példa, hogy egy-egy merészebb hölgy a fiú lakására megy fel egy kis szexért. Itt általában több generáció él egy házban – egy-egy generáció egy-egy emeletet birtokol (ha bővül a család, felhúznak még egy szintet... ameddig lehet). Az esti légyott előtt a párocska pontosan megbeszéli, hogy milyen forgatókönyv szerint is közelítsék meg a fiú szobáját. Rendszerint a fiú előremegy, a lány pedig 10-15 percre rá követi a megadott útvonalon (már tudva azt, hogy melyik emeleten melyik ajtó lesz nyitva).  A gyors szex után a lány hazaindul, és esti egyetemi különórára vagy egyéb elfoglaltságra hivatkozik a családjánál. Csupán arra kell ügyelnie, hogy a hancúr után rendesen eligazítva, ne pedig hányaveti módon tegye vissza a fejkendőjét, mert azt egyből kiszúrják a járókelők. Sőt, arra is érdemes figyelnie, hogy ne hagyjon gombostűt vagy ziherejsztűt – amely a fejkendő redőit tartja össze – a fiú szobájában, ágyában, mert azon könnyű lebukni.

 

 

cikk-tipus-linkek

Kurvák a nyugati nők – egy magyar lány Kairóban

Könnyen kaphatók, ezért rossz a hírük az egész arab világban: a muzulmán lányt feleségül veszik, a külföldieket ágyba viszik – és bizony nem könnyű ellenállni annak a sötét szempárnak, amelynek tulajdonosa állítja: az egyiptomiak a legjobb szeretők.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta