INTIM

9 erogén zónája van a férfiaknak

2011. október 14., péntek 17:54

Az erogén zónák elhelyezkedését biztosan ismered, de mi van akkor, ha finomítani akarsz a technikádon? Biztosan ismersz minden apró részletet a fiúd testén? Fedezd fel, melyik részre koncentrálva növelheted az élvezetet az ágyban.

Lábfej

Vetesd le vele a zokniját és kezd el testápolóval bedörzsölni a lábát. „A férfiak imádják a masszírozást” - állítja Ian Kerner, szexuális tanácsadó. A reflexológia szerint, a lábfej sarkánál található nyomópontok stimulálása szexuális izgalmat okoz. Fel akarod izgatni? Orvosi utasításra nyomd a melled fiúd a talpához. Kételkedsz a módszer sikerében? Ne aggódj, Dr. Kernernek PhD-je van a témából.

Fül

„A legtöbb férfi imádja, ha hozzáérnek a füléhez” - mondja szent meggyőződéssel Amy Levine, New York-i szexuális oktató. „A fület gyakran elfelejtik, pedig ezt a területet megismerve könnyen felizgathatók, de meg is nyugtathatók a férfiak.” Bizony, ezért kérjük nem elfelejteni: az örökzöld módszer, ha a hüvelyk és mutatóujjadat arra a pontra helyezed, ahol a fülcimpa az arccal találkozik, „finoman szorítsd össze és húzd lefelé az ujjaidat. Lassan cirógasd ezt a pontot és figyeld a hatást”. A megnyugtatás részre nem tér ki a szakértő, de tapasztalatból tudjuk, a szorítás erejének fokozásával bármilyen erekció letörhető.

Térdhajlat

Ezzel a hajlattal óvatosan, mert csiklandós zóna, és ha rosszul időzíted a simogatást, a latin szeretőből vihogó tizenéves hülyegyerek lesz. „A bőr érzékenyebb a térdhajlatban, ezért sok férfi szereti, ha itt csókolják, vagy simogatják”- mondja Dr. Kerner, aki szerint az ehhez hasonló, szőr nélküli területek sokkal érzékenyebbek. Már egyetlen finom érintés is beindítja a férfiakat. „Az orgazmus a szexuális feszültség felhalmozása, majd kiengedése. Tehát minél több feszültséget tudsz felépíteni, annál nagyobb lesz az öröm a végén.” Az ujjaid hegyével, körkörös mozdulatokkal simogasd a fiúd térdhajlatát, így lassan feltöltődik szexuális energiával.

A has alsó része

Kezd el a köldökénél és csak lassan vidd le a kezedet egyre lejjebb, javasolja a jó doktor. „A köldök és a medence közötti terület jól lehet simogatással kínozni: ahogyan a medence megtelik vérrel, úgy növekszik a szexuális izgalom. A nemi szerv izgatásáról más testterületre váltva, majd újra visszatérve az egész testre kiterjedő szexuális feszültséget tudsz előidézni.”

A comb belső oldala

Finom érintés ezen a részen hangulatba hozza a férfiakat – méghozzá nagyon gyorsan. „Lassan mozgasd az ujjaidat a combja belső részén, fel egészen az ágyékig. Kövesd vissza a comb vonulatát a térd felé, úgy, hogy közben a felső részéhez szorítod a tenyeredet” - javasolja Levine. Ha ezt megismétled néhányszor és nincs szemmel látható eredmény, a fiút vidd vissza oda, ahonnan szerezted, mert ezzel a modellel valami hiba van.

Az agy

„Suttogj szexi dolgokat a fülébe” - mondja Barbara Bartlik, New York-i szexterapeuta. A doktornő az ehhez hasonló tanácsait valószínűleg az első, ingyenes terápiás foglalkozáson osztogatja és csak ötszáz dolláros óradíjért hajlandó használható ötletet adni. Minden esetre rámutat, hogy már bizony, az agy egy hatalmas erogén zóna. Az unatkozó brit tudósok ki is derítették, hogy: „az éberségi szint emelkedése az agyban, a szexuális vágy növelését segíti elő.” Tehát, ha a pasid agya felizgul, a teste is követi.

Szemhéj

Ha csókolod, vagy gyengéden dörzsölöd a csukott szemhéját, azzal azt mutatod ki, mennyire szereted, állítja Dr. Kerner. Ha a szeme csukva van, akkor te irányítasz, amit sok férfi szeret átélni. „Ha az érintés egy domináns nőtől származik, az teljesen más, örömteli érzés lehet a férfi számára.” Könnyedén húzd végig az ujjaidat a szeme körül, majd csókold meg a lecsukott szemhéját.

Nyakszirt

Tollat is használhatsz, ha a tarkó környékét csiklandozod: ettől teljesen odalesz az embered. Az sem rossz ötlet, ha egyszerre több területet is izgatsz, például simogasd a nyakszirtjét és csókold a fülét, miközben lejjebb keresgélsz a kezeddel. Legyél kreatív a kombinációkkal, ő biztosan hálás lesz érte. Nem lesz? Csiklandozd tollal a nyaka helyett a torkát.

Homlok

A homlok nem tűnik izgalmas területnek, de „próbálj úgy gondolni a férfi testére, mint egy kiterjedt erogén vidékre” - javasolja Dr. Kerner. Hegyeket és völgyeket beborító gigantikus fallosz-vízió után a lényeg az, hogy a fiúd arca és a fejbőre tele van érzékeny idegvégződéssel, ezért a gyengéd masszírozás ezeken a területeken beindíthatja a dopamin és a szterotonin termelést, ami gyorsan hangulatba rázza a barátodat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta