INTIM

A minőségi szexet hirdető Somát Péterfy Bori hígítja

2011. június 3., péntek 19:28

Az egykori megasztáros zsűritagot most azt foglalkoztatja, hogy a klasszikus értelemben vett női és férfi szerepek ideje lejárt. Ahhoz, hogy az új szerepek megteremtődhessenek, az kell, hogy a mostani harmincas generáció lefektesse az alapokat. Sajnos ott tartunk, hogy még azt sem tudjuk, mi a jó nekünk, nőknek és férfiaknak. Kerekasztal-beszélgetés Novodomszky Évával, Péterfy Borival, Nánási Pállal és Varga Líviusszal.

Soma és a nyakmerevítős Varga Lívius
Soma és a nyakmerevítős Varga Lívius

Konferáljál fel,légy szíves! - kérte Soma azon a csodálatos borús délutánon, amikor a Gödörben nem kicsit kibillent az ivarmérleg: bárhova néztem, nő ült minden széken. Egy vállalható kerekasztal-beszélgetésre hívták meg a Somára fogékony embereket, hiszen ismét írt mindenkinek egy mindennapi pszichológiai könyvet. A szerző végig úgy dobálózott a statisztikai adatokkal, mint akit nem is anya szült, hanem a brit tudósok raktak össze.

Beszélgetőtársai voltak Nánási „Néma lovag” Pál fotós, aki okos-szemüvegben, Varga Lívius zenész, aki nyakmerevítőben, és Péterfy Bori énekesnő, aki a hasában egy gyerekkel érkezett, Novodomszky Éva híradós viszont mellőzött minden érdekes kiegészítőt és kelléket. Soma gondolatai Új egyensúly címmel kerültek egy könyvbe, ami a szerző ígérte szerint arról szól, hogy a hagyományos női és férfi szerepek ideje lejárt, és most mindenki keresi, merre menjen. Soma a harmincas korosztályt "híd nemzedékként" definiálta csütörtök délután, így valószínűsítjük, nekünk kell megoldani, hogy az új egyensúly férfi és nő között ismét megteremtődhessen.

Csont, vigye, akinek kell

Azokra is gondoltunk, akiket a témától kiráz a hideg: Soma szerint a mai nők már kiéheztek a minőségi szexre. Ezt a csontot lehet rágni, ha más szándék nincsen.

„Ikrek vagyok, mérleg aszcendenssel” - mondta a szerző, miközben Varga Lívius egy Heti Választ helyezett az asztalra, hogy a mikrofon ne hangoskodjon, ha pihennie kell. Soma először arra kérte a még feszengő jelenlévőket, definiálják, milyen számukra az igazi férfi és a valódi nő. Itt vélhetően első felindulásból Nánási Pál is elmondta a magáét: karizmatikusnak nevezte kedves feleségét, Ördög Nórát.

Nánási Pál okos-szemüvegben Novodomszky Éva oldalán
Nánási Pál okos-szemüvegben Novodomszky Éva oldalán

A karizma férfi vagy női tulajdonság?

Ebbe bele is kapaszkodott Mamagésa, és Varga Líviusszal karöltve megkérdezték, hogy a karizma valóban kifejezetten női tulajdonság lenne-e. Persze nem lehetett kihagyni azt sem, hogy az ő kamerái előtt több ezer zsönyörű nő vetkőzött le, de a fotós ezt könnyen lepattintotta magáról, mondván, a nők a Playboyban csak illúziók, kérem szépen. Ment is a vaker erről egy darabig, aztán Nánási elhallgatott, mondhatni végleg. Vagy fogalmazzunk megengedőbben: onnantól a jelenléte volt jelentősebb.

Aki arra számított, hogy ez a kerekasztal-beszélgetés elég ahhoz, hogy valaki állást tudjon foglalni valamilyen kérdésben, csalódnia kellett. Soma vitaindítónak szánta a kérdéseit, amit nem kevésszer fűszerezett meg adatokkal, hogy íze is legyen a száraz szövegnek. Péterfy Bori és Novodomszky Éva volt szerző leginkább érdekes beszélgetőpartnere, hígítottak a már-már bekeményedett somai visszatérő trackeken.

Például cáfolták, hogy a nőknek kéne felhúzniuk a férfiakat maguk mellé, mert hát micsoda dolog az, hogy a férfit fel kell emelni magunk mellé, ne legyünk ennyire nagyképűek. Az, hogy egy nő feng-shuit tanul, önismereti táborokba jár, posztgraduális képzéseken vesz részt és jógázik, amikor csak lehet, nem azt jelenti, hogy egy férfi kevesebb lenne. Egy férfit sosem fog érdekelni, hogy a kanapé hol van a lakásban, és ez így van rendben.

Péterfy Borinak mindenféle őrült kijutott

Varga Lívius, ahogy a többiek is, azzal emelték a beszélgetés minőségét, hogy saját életükből hoztak fel példákat, rendkívül nyíltan kezelték a magánéletüket, ami egyáltalán nem tett rosszat az eseménynek, sőt, ettől lett élvezhető az egész mese mese meskete.

Péterfy Bori elmesélte - ahogy Soma mondaná: miért érdemli meg a boldogságot -, hogy mennyi férfitípust kellett túlélnie ahhoz, hogy végre megtalálhassa azt, akit mindig is keresett. Volt alkoholistától a narkóson keresztül meg nem értett művészen át a nőverő férfiig mindenféle embere. Azt is megtudtuk, jelenlegi férjével nyáron, Szicíliában kezdtek neki a gyerekprojektnek, de nem ott, hanem idehaza esett végül teherbe.

Novodomszky Éva férje szicíliai, Péterfy Bori és párja pedig Szicíliában fogtak a gyerekgyártásba
Novodomszky Éva férje szicíliai, Péterfy Bori és párja pedig Szicíliában fogtak a gyerekgyártásba

Novodomszky Éváéknál a főzés férfimunka

Novodomszky Éva arról mesélt, hogy szicíliai férje nem szeret barkácsolni, bezzeg ő igen, a főzést viszont átengedi gyermekei apjának, mert abban a műfajban ő az erősebb. Varga Lívius a gyereknevelési koncepciójába engedett betekintést, és a generációs szakadékok okozta nehézségekre hívta fel a figyelmet, miközben Nánási családtagjairól csak annyit lehetett megtudni, hogy léteznek, és mindenki szeret mindenkit rendesen.

Nem kell feketeöves Soma-rajongónak lenni ahhoz, hogy tudja az ember, Mamagésának van egy leánylakása Budapesten, hiszen mindenhol elmondja, ahol nyilvánosan levegőt vesz. Most mégsem volt olyan kiugrón úristen, megint erről beszél ez a némber érzése az embernek, mert jó beszélgetőpartnerei voltak, és nem volt kellemetlen UFO-érzés a sok felvilágosult, önmegvalósító, a lelkemmel összhangban élek típusú nők között megtalálni azt, akihez elméleti szinten vonzódni lehetett. A Péterfy-Novodomszky duó annyira jól hozta a szélsőségektől mentes női karaktert, hogy nem bántuk, a délután velük telt el.

Fotó: Katona Boglárka

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2011.06.03 19:52:43Coyote82

  Borit dugnám. Akkor én most hímsoviniszta vagyok? És ha megígérem, hogy neki is jó lesz?

 • 2011.06.03 20:05:35Bergeroth

  Coyote82: +1, nagyon bejön ez a csaj. :)

 • 2011.06.03 20:59:53szerecsenfi

  Undorító, gusztustalan, ocsmány perszónák! Mi a fax közük ezeknek az amortizálódott matrónáknak a szexhez?

 • 2011.06.03 21:33:51magyar ember teli szájjal

  Az első képen a férfinek azért tört el a nyaka mert szexelt Somával?

 • 2011.06.03 21:34:45magyar ember teli szájjal

  Boritól viszolygok.

 • 2011.06.03 21:35:47zahn

  szerecsenfi: neked mi a fax közöd van a témához?

  Nem ismerem Soma (van valóságos neve is?) teljes "munkásságát" ez ügyben, de teljes mértékben az utolsó mondattal, illetve az azzal sugallt gondolattal értek egyet: nem kell megváltani a világot, nem kell felfedezni a Kolombusz tojását a témában (amúgy is a műfaj elég régi, volt elég idő,hogy kiforrjon...) stb. Elég lenne egy laza, józan ész és érzések között mozogni a témában, úgy emberien.

 • 2011.06.03 21:37:25Dead like Me

  Soma látványa megöli az erekciót ... egyeseknél talán hosszabb időre is....

 • 2011.06.03 22:05:32Rebelde

  Somát bírom, azt viszont nem igazán amikor azt írják/mondják, hogy jelenlegi férjem/feleségem kódolva szinte a további negatív végkifejletet

 • 2011.06.03 22:27:41Kelly és a szexi dög

  Péterfi az egyetlen normális közöttük

 • 2011.06.03 23:25:15kultúrpesszimista

  Férfizabáló kurvák. A nők átvették a hatalmat, nyíltan. Remélem, a kénköves Pokol Tüzében égnek el mindazok, akik tiszta és összetört férfi szíveket esznek reggelire, ebédre, vacsorára!

 • 2011.06.04 00:02:35Hülye aki elolvassa!

  Én Somára szoktam gondolni a korai magömlés elkerülése érdekében. Vagy a kövek alatt lakó bogarakra.

 • 2011.06.04 00:03:30csillámpóni

  Ja, tényleg. Akit a Schmuck Andor kúr, az nem is lehet Szabó Zsófi, inkább ez a Széchenyi Bori és a Loveboat lesz. Legalábbis így beszélik, hacsak nem tévednek.

  De mondjuk nagyot nem, mert ez is hülye picsa, csak még hozzá szépkorú is.

 • 2011.06.04 00:12:07csillámpóni

  Egyébként egyszer megkúrtam egy csajt, akinek a seggére az volt tetoválva, hogy "művészbejáró".
  De lehet, hogy férfi volt.
  És nem, nem a nemzeti.
  Úgy értem nem a nemzeti oldalon. Volt világnézetileg.
  Vagy a franc emléxik nüanszokra. Egy baszás az egy baszás, de a velevet az egy... na jó, hagyjuk.

 • 2011.06.04 00:19:19csillámpóni

  Meg igazából azt akartam írni, hogy "egy luk az egy luk, de egy Anakin az egy Skywalker", csak elsiettem. Tisztára mint az ágyban.

 • 2011.06.04 01:56:35hungarocellszék

  nem hiszem el. én volnék nagyon régimódi
  harmincas éveimmel, hogy csak nekem tetszik
  Novodomszky Éva. szerintem elképesztően
  bájos és nőies. sebaj, én így nagyon boldog vagyok

 • 2011.06.04 03:59:49parnalarva

  magyar ember teli szájjal
  "Az első képen a férfinek azért tört el a nyaka mert szexelt Somával?"

  Nem, azert mert megprobalt elfutni elole.

 • 2011.06.04 04:25:13brekkk

  érdekes kultúrkör...nem az a tipikusan, fundamentalista keresztény hittérítők társasága...

 • 2011.06.04 07:58:04ColT

  "hogy mennyi férfitípust kellett túlélnie ahhoz, hogy végre megtalálhassa azt, akit mindig is keresett. "
  Francnak kell minden hülyével leálni. Vagy ha szerinte érdekes kapcsolatai voltak, akkor meg ne nyafogjon.  "Egy férfit sosem fog érdekelni, hogy a kanapé hol van a lakásban, és ez így van rendben."
  Végre valaki rájött, hogy a két nem nem ugyanúgy működik. Halleluja.
  Most már csak az kéne, hogy az asszony is rájöjjön erre :D Meg arra, hogy nem azért nincsenek csillivilli új cuccaink, mert igénytelen lennék, hanem azért, mert nincs egy kanyink sem.

 • 2011.06.04 08:22:44na__most__akkor

  Mostanában minden blog modoros.

  Meg mindenhol feltűnik egy-két ékezetnélküli seggfej.

  Ki kéne vándorolni a Szíriuszra. Vagy egy fekete lyukba...

 • 2011.06.04 12:09:26magyar ember teli szájjal

  2011.06.03 22:40:00kéne egy nick
  Soma, nagy S, mert név. Seggfej.

 • 2011.06.04 12:11:41magyar ember teli szájjal

  Parnalarva: lehet hogy franciáztak, és Soma két nyögése közt egy reccst hallott.

 • 2011.06.06 07:58:55korg

  Borit én is sunáznám! Somát meg... ööö... van itt a közelben vágóhíd valahol? :O

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta